Închide meniul

Elvir Koljic a anunţat când va reveni pe teren, să rupă plasele rivalilor din Liga 1. Mesajul ferm al "bombardierului" Craiovei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 5:58

Elvir Koljic a anunţat când va reveni pe teren, să rupă plasele rivalilor din Liga 1. Mesajul ferm al "bombardierului" Craiovei

Elvir Koljic, bucurie după marcarea unui gol

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Aflată într-o criză fără precedent, cu nicio victorie în ultimele 7 partide, Craiova îl aşteaptă cu nerăbdare pe Elvir Koljic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta a oferit un răspuns scurt şi ferm în momentul în care a fost întrebat cât mai durează până va reveni pe teren. "O lună!", a fost răspunsul ferm al lui Elvir Koljic conform Fanatik. Koljic s-a accidentat grav în octombrie, la meciul de coșmar cu Poli Iași.

Elvir Koljic, start fantastic de sezon

Koljic a avut un start excelent în Liga 1, cu şase goluri în primele şase etape. Bosniacul e la al treilea sezon la Craiova. În total, a adunat 25 de goluri în campionat.

Croatul Ivan Mamut, adus pentru a umple golul lăsat de Koljic, nu a reușit să confirme până în acest moment. Abia cu Argeş, Mamut a reuşit primul gol în Liga 1. 

Universitatea Craiova se îndepărtează de titlu

Criza de la Craiova atinge noi dimensiuni. Oltenii au ajuns la șapte etape fără victorie și pierd teren în fața rivalilor de la FCSB și CFR Cluj. Acum, sunt la cinci puncte de lider, care are un meci mai puţin disputat.

Reclamă

Echipa lui Corneliu Papură este campioana egalulilor din Liga 1. Craiova are șase remize consecutive și doar patru goluri înscrise în ultimele șapte jocuri. Pentru Craiova urmează meciul cu Poli Iași din următoarea etapă de Liga 1.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și