Închide meniul

Elvir Koljic va pleca de urgenţă din România! Atacantul Craiovei are noi probleme. Anunţul făcut de Sorin Cârţu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2021, 17:42

Elvir Koljic va pleca de urgenţă din România! Atacantul Craiovei are noi probleme. Anunţul făcut de Sorin Cârţu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Elvir Koljic va pleca de urgenţă din România

Starea lui Koljic nu a fost una bună după meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu, 3-0, din Cupa României, partidă în care a bifat 45 de minute. Astfel, Sorin Cârţu a anunţat că vârful bosniac se va deplasa de urgenţă în Portugalia pentru a efectua un test RMN. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Să vedem… nu simte el, probabil mai resimte niște… nu știu, vedem. Deocamdată, RMN-ul am înțeles că nu a rezultat nimica, dar se pare că se duce în Portugalia să facă un RMN. Nu s-a simțit prea bine după repriza aia. De aia face RMN-ul, să vadă ce îl deranjează", a declarat Sorin Cârțu pentru ProSport.

Transferat cu 450.000 de euro în urmă cu trei ani, Elvir Koljic a jucat 46 de meciuri pentru Craiova. El a marcat 26 de goluri. 

Ce a spus Marinos Ouzounidis despre transferul lui Cephas Malele

Oltenii suferă în compartimentul ofensiv, iar Malele este o opţiune pentru gruparea alb-albastră. Vârful elvețian de la FC Argeș este printre cei mai în formă din Liga 1. Acesta a punctat de 14 ori și a intrat în atenția "granzilor" din campionat. Ouzounidis n-a vrut însă se pronunțe în privința unui eventual transfer.

Reclamă

"Nu știu nimic despre Malele. Nu este timpul să vorbim despre transferuri. Trebuie să ne concentrăm pe jucătorii pe care îi avem", a transmis Marinos Ouzounidis, după Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii 3-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și