Închide meniul

Emeric Ienei știe unde greșește FCSB: „Trebuie să inversezi mersul lucrurilor!” Sfat pentru Mihai Pintilii

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 22 februarie 2023, 23:24

Emeric Ienei știe unde greșește FCSB: Trebuie să inversezi mersul lucrurilor!” Sfat pentru Mihai Pintilii

Emeric Ienei știe unde greșește FCSB:

Emeric Ienei / Profimedia

Emeric Ienei știe unde greșește FCSB. Antrenorul care a triumfat alături de Steaua în 1986, atunci când a câștigat Cupa Campionilor, a analizat jocul roș-albaștrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se află pe locul 3 în Liga 1, cu 48 de puncte. Vicecampioana României a pierdut puncte importante pe final de meci, atât cu Farul, cât și cu Universitatea Craiova.

Emeric Ienei știe unde greșește FCSB: „Trebuie să inversezi mersul lucrurilor!” + Sfatul pe care i-l oferă lui Mihai Pintilii

„Echipa, jucătorii trimişi în teren, trebuie să înţeleagă unde au greşit şi să nu mai repete circumstanţele în urma cărora au avut de înfruntat pierderi de puncte. Calitatea echipelor pare destul de echilibrată. Iar în acest caz voinţa fiecăruia va face diferenţa. Ca atare, întreaga echipă trebuie să încerce să facă altceva, ca să nu mai ia gol.

Nu doar apărarea sau mijlocaşii. Toţi. Cum pot face asta? Simplu! Nu-i mai permiţi adversarului să te atace. Trebuie să inversezi mersul lucrurilor şi să te forţezi ca finalurile de meci să te surprindă în atac.

Nu intru în amănunte pe care le ştie toată lumea! Dar există un antrenor! El trebuie să fie atent la mersul echipei. Să strige la jucători, să încerce să remedieze ceea ce nu funcţionează în orice pauză pe care jocul i-o permite. Fie în minutul 5, fie în minutul 95!

Reclamă

Am aceeaşi părere ca mulţi alţii. Şi anume, lupta pentru titlu se va da între trei echipe, Farul, CFR Cluj şi FCSB. Detaliile vor face departajarea în cele din urmă!”, a spus Emeric Ienei pentru playsport.ro.

Adrian Porumboiu, comparație inedită între FCSB – Universitatea Craiova și Liverpool – Real Madrid: „Pentru echipele din România, ar trebui niște scăunele!”

Adrian Porumboiu a făcut o comparație inedită între FCSB – Universitatea Craiova și Liverpool – Real Madrid! Fostul arbitru FIFA a vorbit despre diferențele colosale dintre partidele din Liga 1 și cele din Champions League.

FCSB – Universitatea Craiova s-a terminat cu scorul de 1-1, în timp ce Liverpool – Real Madrid s-a încheiat 2-5.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul arbitru și patron al clubului FC Vaslui s-a declarat uluit de faptul că niciunul dintre fundașii centrali de la FCSB – Universitatea Craiova nu a încercat să creeze superioritate în planul ofensiv, așa cum s-a întâmplat în partida Liverpool – Real Madrid, din optimile Champions League.

„Ce distanță mare între jucători… Ambele echipe aveau doi fundași centrali, doar Cristea mai urca cu mingea la picior să creeze superioritate. Restul stăteau și pasau. Mă gândesc că era necesar să inventeze, pentru echipele astea din România, și niște scăunele. Stau pe scaun și pasează lateral și înapoi.

Eu n-am văzut unul să urce cu mingea, cum am văzut aseară (n.r. la Liverpool – Real Madrid). Fundașii urcau cu mingea să creeze superioritate, aveau curaj. Fiecare cu treaba lui. Probabil că ei (n.r. jucătorii din Liga 1) văd și meciurile astea, poate văd cum urcă fundașii centrali cu mingea la picior, cum sunt siguri pe ei”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și