Închide meniul

"Era timpul să luam cele trei puncte!" Dan Nistor, mesaj războinic înaintea derby-ului cu Dinamo: "Vrem să câştigăm tot"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 februarie 2021, 19:19

"Era timpul să luam cele trei puncte!" Dan Nistor, mesaj războinic înaintea derby-ului cu Dinamo: "Vrem să câştigăm tot"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Poli Iași - Craiova 0-3

Craiova deschis scorul prin Andrei Ivan, iar Dan Nistor a majorat avantajul oltenilor înainte de pauză. Cîmpanu a închis tabela în minutul 57. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Nistor: “Era timpul să luăm cele trei puncte” 

“Cred că era timpul să luăm cele 3 puncte. Am meritat să câştigăm. Îmi doresc ca echipa să câştige, nu neapărat ca eu să dau gol. Îmi doresc să fie victoria descătuşării şi să câştigăm fiecare meci”, a spus Dan Nistor după Poli Iași – Craiova 0-3.  

Dan Nistor a înscris primul său gol din acest sezon de Liga 1. El are și cinci assist-uri trecute în dreptul numelui său. 

Andrei Ivan: “Am făcut multe egaluri și am ratat mult” 

“Suntem bucuroși că am câștigat în această seară. Sunt fericit , sper să o țin tot așa și să marchez cât mai mult pentru echipă. Am avut o atmosferă bună, nu am fost afectați. Am făcut multe egaluri și am ratat multe ocazii. Și în seara asta am ratat mult. Suntem obișnuiți cu Dragoș Bon, a rămas la noi și suntem bine. Cred că merită o șansă să rămână dacă am câștigat azi. Vom avea un meci greu cu Dinamo, trebuie să ne mobilizăm și să câștigăm”, a spus Andrei Ivan după meci. 

Andrei Ivan a avut o “secetă” de 134 de zile fără gol marcat în Liga 1. Acesta și-a trecut în cont în această seară a doua reușită din ultimele trei etape.  

Reclamă

George Cîmpanu: “Sper ca asta să fie victoria care să ne descătușeze” 

George Cîmpanu a reușit în aceasta seară primul gol în tricoul oltenilor. Tânărul de 20 de ani a spus că vrea să continue pe panta ascendentă de la transferul său în Bănie. 

“Contează foarte mult această victorie, venim după o perioadă grea. Am luat o gura mare de aer și sper să continuăm pe acest drum. Nu știm de ce am avut seria asta proastă, în viață te confrunți cu urcușuri și coborâșuri. Este decizia antrenorului dacă merit să fiu în teren sau nu. Eu o să muncesc din greu pentru asta. Este primul meu gol la Craiova, sper să înscriu cât mai mult și să ajut echipa. Avem meci cu Dinamo, sper să ieșim victorioși la final. Sper ca asta să fie victoria care să ne descătușeze”, a spus și Cîmpanu. 

Cîmpanu a fost transferat de la FC Botoșani la începutul acestui sezon. 500.000 de euro i-a plătit Mihai Rotaru lui Valeriu Iftime pentru serviciile jucătorului de 20 de ani.  

Reclamă 4 / 0/3

Grație victoriei cu Poli Iași, Craiova a pus capăt seriei de șapte meciuri fără victorie. Oltenii au ajuns la 40 de puncte și vor spera să-și îmbunatățească rezultatele în meciurile următoare.

Formația din Bănie este la cinci puncte în spatele liderului lui FCSB, care are și un meci mai puțin disputat.Pentru Craiova urmează meciul cu Dinamo. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și