Închide meniul

Eric Bicfalvi, erou în Rusia! Românul a adus victoria echipei sale cu un gol fabulos. Performanța remarcabilă reușită de atacantul lui Ural

Alexandru Ivan Publicat: 3 octombrie 2021, 16:47

Eric Bicfalvi, erou în Rusia! Românul a adus victoria echipei sale cu un gol fabulos. Performanța remarcabilă reușită de atacantul lui Ural

Eric Bicfalvi, declarație neașteptată după șase ani petrecuți în Rusia

Eric Bicfalvi, în timpul unui meci pentru Ural / Profimedia

  • Eric Bicfalvi, erou în Rusia
  • Românul a adus victoria echipei sale cu un gol fabulos

Fotbalistul echipei Ural, Eric Bicfalvi, a înscris unicul gol al partidei din deplasare cu Ufa, câştigată cu scorul de 1-0, duminică, în etapa a zecea a campionatului Rusiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric Bicfalvi, erou în Rusia

Bicfalvi a înscris în minutul 34, cu un șut puternic de la marginea careului. Mingea a lovit bara, la colțul scurt, apoi a intrat în poartă.

Reclamă

Jucătorul român a evoluat pe toată durata partidei şi a primit un cartonaş galben în minutul 38.

După victoria adusă de Eric Bicfalvi, Ural ocupă locul 12 în clasament, cu 9 puncte, în timp ce Ufa este pe 14, cu 8 puncte. Lider este Zenit Sankt Petersburg, care are 23 de puncte şi un joc mai puţin.

Reclamă

Eric Bicfalvi, record incredibil în meciurile cu Ufa

După golul înscris duminică, Eric Bicfalvi a ajuns la șapte reușite în 11 meciuri disputate împotriva celor de la Ufa. Nici un alt jucător din campionatul Rusiei nu a marcat mai mult în poarta lui Ufa.

Ceea ce este și mai impresionant e că Bicfalvi a înscris toate cele șapte goluri în cele mai recente șase meciuri. E clar că Ufa este adversarul preferat al lui Eric Bicfalvi.

Reclamă 4 / 0/3

Bicfalvi joacă pentru FC Ural din ianuarie 2017, când s-a transferat de la Tom Tomsk. De-a lungul carierei a jucat atât pentru Dinamo, cât și pentru FCSB.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:40 VIDEOGuimaraes – Farense 1-1, Gil Vicente – Sporting 0-4. Liderul din Liga Portugal își continuă forma excelentă 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile 18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! 18:22 Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros” 17:59 VIDEOOlimpiu Moruțan, pasă de gol spectaculoasă în Ankaragucu – Gaziantep! Și-a servit perfect coechipierul si a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Pe același subiect
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani
Fotbal • 17 ian., 12:29
Eric Bicfalvi a semnat noul contract, la 35 de ani! „Aici îşi va încheia cariera”
Eric Bicfalvi, erou la Ural, după ce a marcat în prelungiri
Fotbal extern • 11 aug., 22:06
Eric Bicfalvi, erou la Ural! Românul a marcat superb în prelungiri şi a declanşat nebunia în tribune
Eric Bicfalvi, în timpul unui meci pentru Ural
Fotbal extern • 21 feb., 19:52
Eric Bicfalvi, declarație neașteptată după șase ani petrecuți în Rusia: „Am devenit rus!”
Colaj cu Mircea Lucescu, Olimpiu Moruțan și Eric Bicfalvi
Fotbal extern • 26 nov., 22:06
Olimpiu Moruțan, două pase de gol pentru Pisa! Eric Bicfalvi, „dublă” în Rusia. Doar remiză pentru Mircea Lucescu
Eric Bicfalvi, după un gol marcat pentru Ural
Fotbal extern • 11 sept., 16:26
Eric Bicfalvi, decisiv pentru Ural. Românul a marcat o „dublă” de senzaţie în ultima etapă din Rusia