Închide meniul

Erling Haaland, transferul anului 2022. 4 cluburi uriaşe luptă pentru semnătura atacantului de 150 de milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 13:12

Erling Haaland, transferul anului 2022. 4 cluburi uriaşe luptă pentru semnătura atacantului de 150 de milioane de euro

Erling Haaland. într-un meci al Borussiei Dortmund

Profimediaimages

„Dacă va face următorul pas, Bayern, Real Madrid, Barcelona şi Manchester City sunt cluburile mari la care poate ajunge. Se va face, poate în vara următoare, poate peste doi ani. Este o şansă mare ca el să plece în această vară”, a spus Raiola, citat de Sport1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, cele patru cluburi uriaşe vor lupta pentru semnătura norvegianului cotat deja la 150 de milioane de euro. Vârful de 21 de ani a marcat 17 goluri în cele 13 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Citește și:

Erling Haaland, cifre ireale în UEFA Champions League

Atacantul de 21 de ani a scris istorie în UEFA Champions League. Norvegianul a avut o evoluţie stelară în Borussia Dortmund – Beşiktaş, scor 5-0, ultimul meci din grupa C. Chiar dacă gruparea din Bundesliga nu a obţinut calificarea în optimile de finală, Haaland a dat recital.

Marco Rose şi-a ţinut golgheterul pe bancă până în minutul 63, moment în care l-a înlocuit cu Marco Reus. Rezultatul s-a văzut imediat. Haaland a avut nevoie de numai cinci minute pentru a înscrie cel de-al 22-lea său gol în Liga Campionilor.

Reclamă

Haaland a ajuns la această bornă în numai 19 meciuri, capitol la care nu are rival. Inzaghi şi Van Nistelrooy a avut nevoie de 28 de partide pentru a marca de 22 de ori. Nu s-a mulţumit cu atât şi a mai înscris o dată în poarta turcilor.

Erling Haaland are nu mai puţin de 74 de goluri în 72 de apariţii în tricoul Borussiei Dortmund. În acest an are mai multe goluri (41) decât meciuri jucate (40).

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Erling Haaland e cotat la 150 de milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și