Închide meniul

"Este mondial omul ăsta, sper să plece mai repede din România!" Mateiu, adus în pragul disperării de un jucător de la CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 3 august 2020, 20:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

"Este mondial omul ăsta, sper să plece mai repede din România!" Mateiu, adus în pragul disperării de un jucător de la CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Alexandru Mateiu

  • Craiova - CFR Cluj 1-3
  • Vinicius a fost omul meciului

Vinicius a fost omul meciului. Acesta a marcat un gol şi a obţinut şi un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Este foarte dureros, eram cea mai bună echipă din campionat, am jucat şase meciuri formidabile, păcat că a venit pauza asta şi ne-a dat peste cap şi astăzi nu am fost cum trebuie.

Normal, am visat, că eram o echipă bună, o echipă în formă şi nu ne gândeam. Niciun om, nici în afara stadionului nu se gândea că azi o să pierdem, mai ales acasă dar felicit CFR-ul că a fost azi mai în formă ca noi. Vinicius numărul 1, este mondial omul ăsta, sper să plece cât mai repede din România. Au meritat victoria per total. Nu ne-am simţit foarte bine, cred că pauza asta ne-a dat peste cap şi azi nu am fost ce trebuia să fim. Cred că la anul o să câştigăm detaşat. Dacă am ajuns până în momentul ăsta. înseamnă că au meritat", a declarat Alexandru Mateiu, la finalul partidei cu CFR Cluj.

Reclamă

Craiova – CFR 1-3, filmul meciului

Craiova a deschis scorul în minutul 10, printr-un şut superb al lui Dan Nistor. Ardelenii au egalat în minutul 36 prin Vinicius.

Echipa lui Dan Petrescu, fără el pe bancă, a preluat controlul partidei şi a mai marcat de două ori în repriza secundă, prin Boli, în minutul 56, şi Deac, din penalty, în minutul 77.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
apr.
0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
15
apr.
0:02
”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2!
23:47 Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci” 23:46 Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?” 23:29 Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat 23:21 Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor! 23:00 CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană! 22:41 VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY 22:40 Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce” 22:30 VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei Vezi toate știrile