Închide meniul

"Este o presiune cu care m-am născut!" Ianis Hagi a vorbit despre "povara" numelui pe care îl poartă

Antena Sport Publicat: 21 noiembrie 2020, 20:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
"Este o presiune cu care m-am născut!" Ianis Hagi a vorbit despre "povara" numelui pe care îl poartă

Hepta

Ianis Hagi

Aceasta este a doua calificare consecutivă a naţionalei U21 la un Campionat European. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu s-a mai întâmplat în istoria României să ne calificăm de două ori la rând. Cred că fiecare știe ce s-a întâmplat după Campionatul 2019 și multă lume a avut de câștigat”, a spus Ianis Hagi la Alephnews.

Ianis Hagi a vorbit şi depsre presiunea pe care o simte meci de meci când este convocat, indiferent dacă este la tineret sau la naţionala mare. 

Sunt mândru că am reușit să port banderola și numărul 10, mai ales la națională. În legătură cu numele pe care îl port, este o presiune cu care m-am născut. Lumea are așteptări de la mine și știu asta. Mereu am spus că sunt la început de carieră. Să dea Domnul să mai am cel puțin 15 ani de carieră”, a mai spus Ianis Hagi. 

Gică Popescu îi ia apărarea lui Ianis Hagi: ”Dumnezeule, parcă doar el e la națională!”

Gică Popescu (53 de ani), președintele Viitorului Constanța, i-a luat apărarea lui Ianis Hagi după noul val de critici care s-a abătut asupra acestuia.

Reclamă
Reclamă 4

”Baciul” consideră că este nedrept că Ianis și doar Ianis este mereu pus sub lupă și criticat după prestațiile la echipa națională. România a remizat cu Danemarca, 1-1 și s-a calificat la al doilea Europea consecutiv, dar prestația jucătorului lui Rangers nu a fost catalogată ca fiind prea impresionantă.

Nu știu dacă e un sistem care nu îl avantajează, dar ce mi se pare interesant e că atâtea tunuri sunt puse pe Ianis, ceea ce mie mi se pare deplasat. Atâta lume este pusă pe Ianis… Dumnezeule!

De parcă doar Ianis e la echipa națională. Rădoi nu are nicio problemă cu Ianis, iar Ianis nu are cum să aibă o problemă cu Mirel Rădoi. Orice, dar orice se întâmplă, nu este niciun jucător atât de analizat și criticat", a spus Gică Popescu. 

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:44

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!” Salariul pe care îl oferă

19:42

„Sub valoarea lui!” Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

19:34

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct!

19:31

VideoScene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

18:57

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

18:38

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și