Închide meniul

”Este o victorie mare!” Edi Iordănescu a jucat cartea lui Petrescu în derby! Program horror pentru FCSB și CFR Cluj în final de an: ”Ne numărăm răniții”

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 20:43 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

Reclamă
”Este o victorie mare!” Edi Iordănescu a jucat cartea lui Petrescu în derby! Program horror pentru FCSB și CFR Cluj în final de an: ”Ne numărăm răniții”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Edi Iordănescu a revenit la CFR Cluj

Iordănescu s-a arătat mulțumit că echipa sa a reușit să câștige derby-ul cu FCSB și recunoaște că a jucat la rezultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt genul de antrenor căruia îi place fotbalul activ, în care echipa mea să controleze jocul. Au fost multe momente când n-am putut să facem acest lucru, suntem obosiți, consumați.

Suntem în continuare afectați de ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Cu atât mai mare este meritul echipei. Am muncit, am alergat, am știut să suferim în multe momente. În repriza a doua am încercat să nu ne mai expunem. Este o victorie mare, chiar nu m-a interesat deloc latura estetică azi. Este o victorie de moral, echipa a dat dovadă de caracter.

Eu am încredere în toți jucătorii, fiecare trebuie să dea totul. Cele mai importante sunt cele trei puncte, restul este istorie. Latura estetică a avut de suferit, dar ne asumăm asta. Prefer un 1-0 decât un 4-2. Am închis poarta, echipa a făcut risipă de efort, portarul a făcut un meci mare", a spus Edi Iordănescu, după victoria cu FCSB

Program horror pentru CFR Cluj și FCSB

Cele două rivale au un program infernal până la vacanță. Echipa lui Iordănescu va juca cu Dinamo și Universitatea Craiova. Nici FCSB nu poate sta relaxată. Are și ea derby cu Craiova, iar în ultima etapă din an are meci greu cu Sepsi. Edi Iordănescu se pregătește ca de război pentru ultimele asalturi din 2020.

Reclamă

Avem o noapte la dispoziție să consumăm acest moment, de mâine strângem rândurile, ne numărăm răniții, vedem cartonașele, apoi avem 3 zile să pregătim un alt joc extrem de greu. Au fost seisme în cadrul grupului din cauza accidentărilor și a COVID-ului. Nu mai vorbesc de consumul din Europa și de calendar", a mai spus Edi Iordănescu.

FCSB poate pierde primul loc

În urma înfrângerii cu CFR Cluj, FCSB poate pierde primul loc dacă Universitatea Craiova va câștiga la Arad, cu UTA. 

"E un sentiment neplăcut, mai avem două meciuri şi trebuie să le gestionăm foarte bine şi sa obţinem maximum din ele. Ne aşteaptă două partide dificile şi vrem să luăm 6 puncte cu Universitatea Craiova şi Sepsi", a declarat Toni Petrea la finalul meciului din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Programul rivalelor la titlu

  • UTA – Universitatea Craiova
  • Universitatea Craiova – FCSB
  • Dinamo – CFR Cluj
  • FCSB – Sepsi
  • CFR Cluj – Universitatea Craiova

Cum arată clasamentul

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:53 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 LIVE TEXTSepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi 20:32 Mesajul lui Florinel Coman pentru fanii FCSB-ului, înainte de sărbătoarea de titlu. Detalii importante pentru suporteri Vezi toate știrile
Citește și