Închide meniul

„Eu cred că se face!” Ilie Dumitrescu pariază toți banii pe transferul lui Ianis Stoica la Arsenal. Care e principalul argument în favoarea mutării

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 noiembrie 2021, 23:37

„Eu cred că se face! Ilie Dumitrescu pariază toți banii pe transferul lui Ianis Stoica la Arsenal. Care e principalul argument în favoarea mutării

Ianis Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu, despre transferul lui Ianis Stoica la Arsenal

„Eu cred că se face, da. Că vorbim de un milion sau două în sus sau în jos, tot aia e. Te întâlnești undeva la mijloc. FCSB deja este o vitrină importantă pentru transferuri. Sunt jucători care sunt transferați de la Gigi Becali”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În acest sezon, fiul lui Pompiliu Stoica a avut evoluţii remarcabile. În Liga 1 tocmai a înscris cel de-al patrulea gol. În cele 12 meciuri a reuşit şi două pase decisive. Mai mult, Ianis Stoica are două goluri şi în Cupa României.

„Este un jucător cu potențial. Cluburile investesc în jucători cu cifre și foarte tineri. Va fi foarte greu să facă pasul în Premier League, va avea nevoie de adaptare. Poate juca și la U23 acolo.

Eu am văzut și jucători pe la 18-19 ani la echipele mari. Este nveoie de puțină pregătire ca să te adaptezi. O să înceapă un program special cu el. Este genul de jucător cu personalitate. Are maturitate pentru 18 ani”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă

Ce obiectiv are Ianis Stoica la FCSB

Autor al unui gol şi al unui assist etapa trecută, cu FC Botoşani, Ianis Stoica a anunţat ce obiectiv măreţ are în acest sezon. „Mă bucur că reuşesc să înscriu şi să mă afirm. Vreau să dau 10 goluri până la intrarea în play-off„, a precizat atacantul de 18 ani.

Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica a ținut prima pagină în presa din Anglia. Jurnaliştii de la The Sun au afirmat că Ianis Stoica ar fi monitorizat încă din luna septembrie şi au aminitit că Gigi Becali ar fi refuzat deja o ofertă de 1.5 milioane de lire sterline. „Poate reuşi un transfer la Arsenal, dacă va continua să joace aşa”, afirmă sursa citată.

450.000 de euro este cota lui Ianis Stoica pe transfermarkt.com. El mai are contract cu FCSB până în 2023.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și