Închide meniul

”Eu mi-am văzut banii de la turci?” Gigi Becali a răbufnit după ce a pierdut procesul cu FC Botoșani. Decizia luată de patronul FCSB

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 13:23

”Eu mi-am văzut banii de la turci?” Gigi Becali a răbufnit după ce a pierdut procesul cu FC Botoșani. Decizia luată de patronul FCSB

Gigi Becali a dat de pământ cu Edi Iordănescu chiar de ziua lui

Gigi Becali cere demisia lui Edi Iordănescu / Profimedia

Gigi Becali a răbufnit după ce a pierdut procesul cu FC Botoșani

FCSB a pierdut procesul cu FC Botoșani și Gigi Becali îi este dator peste 300.000 de euro lui Valeriu Iftime. Cei doi au ajuns la tribunal pentru suma restantă pe care Becali o mai are de plătit după transferul lui Olimpiu Moruțan, la Galatasaray.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Latifundiarul din Pipera a răbufnit și a anunțat că va face recurs. „Da, am pierdut, dar eu mi-am văzut banii de la turci? Nu am văzut niciun ban. Oricum, suma pe care trebuie să le-o dăm celor de la FC Botoșani consider că e prea mare și vom face apel. Vali Argăseală deja s-a ocupat de depunerea actelor. Nu doresc să mai fac alte comentarii pe subiectul ăsta”, a declarat Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Citește și:

Gigi Becali și FCSB au pierdut procesul cu Botoșani, dar au făcut recurs

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor i-a dat dreptate clubului moldovean, dar Gigi nu se lasă încă. Conform prosport.ro, Comisia a luat hotărârea ca Gigi Becali să plătească 279.000 de euro plus TVA, pentru procentele (9%) rămase în cazul unui nou transfer al lui Olimpiu Moruțan.

La aceasta sumă, oficialii au ținut cont și de bonusul de 600.000 de euro încasat de FCSB, pentru că mijlocașul a depășit borna de 15 meciuri disputate pentru Galatasaray. Mai mult, Becali trebuie să mai plătească și 41.789 de euro, contribuția de solidaritate din afacerea menționată mai sus.

EXCLUSIVValeriu Iftime: ”Dacă eram oameni serioși, nu ne mai judecam ca proștii!”

”Da. Va trebui să dea bani, dar se pare că este făcut recurs. E o tragere de timp, tipic românească, nu are nicio șansă. Dacă eram oameni serioși, ne opream din drumul ăsta prostesc. Ne organizam și plăteam și nu ne mai judecam ca proștii.

Reclamă

E treaba dânsului. E vorba de 300.000 de euro. E păcat să ne certăm, să ne vadă lumea că ne certăm la 300.000 de euro. Pe Edjouma mi-a dat banii. Doar aici e problema”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și