Închide meniul

„Eu nu fac jocurile nimănui!” Ilie Poenaru, răspuns ironic pentru Gigi Becali: „Nu am avut nevoie de cărţile lui!”

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 13:43 / Actualizat: 22 iulie 2023, 20:27

Reclamă
„Eu nu fac jocurile nimănui! Ilie Poenaru, răspuns ironic pentru Gigi Becali: „Nu am avut nevoie de cărţile lui!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mut[rile verii la FCSB! Anunțul făcut de Gigi Becali

Ilie Poenaru, răspuns ironic pentru Gigi Becali. Poenaru continuă „înțepăturile” cu Gigi Becali, după remiza 2-2 dintre FCSB și Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-a bătut echipa mea„, a tunat Becali după remiza cu Clinceni. FCSB a ratat șansa să treacă pe primul loc, poziție pe care o ocupă CFR Cluj. Becali susține ca Academica este echipa sa și se aștepta ca ilfovenii să nu o încurce pe FCSB în lupta la titlu. Pe de altă parte, Ilie Poenaru a amintit că el era la Clinceni încă dinainte ca Gigi Becali să-i cumpere pe ilfoveni. Antrenorul Academicii susține că lucrează doar în slujba propriei echipe.

Ilie Poenaru, răspuns ironic pentru Gigi Becali

„Eu nu fac jocurile nimănui! Nu este treaba mea ce bani și ce datorii există, treaba mea este să antrenez. Eu îl apreciez pe domnul Becali, dar ăsta este stilul caracteristic dânsului. El m-a găsit pe mine la Clinceni, eu eram la Clinceni când dânsul a început această colaborare cu echipa. 

Nu vreau să fiu lipsit de modestie, dar cred că după un an de zile, acei copii pe care i-am avut la Clinceni se regăsesc în loturile echipelor din Liga 1: Horșia, Cristi Dumitru, Robert Ion, care acum este accidentat. Nu mai spun de Șut, care a ajuns la FCSB”, a declarat Ilie Poenaru, la Digi Sport.

Gigi Becali a intrat în conflict și cu Adi Popa și Raul Rusescu, foștii jucători de la FCSB care i-au distrus pe roș-albaștri la Giurgiu. Popa a fost criticat aspru de latifundiarul din Pipera.

Reclamă

„Nu am avut nevoie de cărțile domnului Becali. Dacă are ceva interesant, primesc cu plăcere. Eu vreau să învăț, vreau să acumulez de la toată lumea. Când bat palma cu cineva, eu îmi respect promisiunea. De aceea nu era corect față de oamenii de la Clinceni să plec la FCSB, eram în plin campionat”, a mai adăugat Ilie Poenaru.

EXCLUSIV | Gigi Becali, un car de nervi după FCSB – Academica Clinceni 2-2

Gigi Becali i-a acuzat pe ilfoveni de faptul că și-au dat viața pe teren, lucru pe care nu l-au făcut cu cei de la Cluj: ”Dacă cu CFR te plimbi pe teren și împotriva mea îți dai viața, nu e normal asta. Nu-i nimic, eu vreau să fiu drept. Numai că cer moralitate, să se joace la fel și cu dușmanii mei”, a tunat Becali la AS.ro.

Gigi Becali susține că ilfovenii au fost motivați suplimentar de rivalii la titlu. Finanțatorul de la FCSB spune că ilfovenii au avut 30.000 de euro primă, toată echipa.

Reclamă 4 / 0/3

”Păi dacă ei au luat primă împotriva mea? Așa am auzit, că 30.000 le-a dat și la primul, și acum. 30.000 meci egal sau victorie. 30.000 de euro la toată echipa și s-au bucurat. Foarte bine că s-au bucurat”, a declarat Gigi Becali pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și