Închide meniul
EXCLUSIV

”Eu visam de mult timp un jucător ca el!” Gigi Becali, ”fermecat” de Malcom Edjouma, ultimul transfer al FCSB. Ce planuri are cu mijlocașul + Detaliile mutării

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 februarie 2022, 13:15

”Eu visam de mult timp un jucător ca el!” Gigi Becali, ”fermecat” de Malcom Edjouma, ultimul transfer al FCSB. Ce planuri are cu mijlocașul + Detaliile mutării

Gigi Becali, acuzaţii dure la adresa arbitrajului

Profimedia

Gigi Becali, ”fermecat” de Malcom Edjouma

Malcom Edjouma este noul jucător al FCSB. Gigi Becali le-a plătit celor de la FC Botoșani 330.000 de euro pentru mijlocașul defensiv. Acesta va semna un contract pentru următorii 4 ani, iar patronul roș-albaștrilor îi garantează postul de titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Da, l-am luat. Îl mai las două meciuri și vine. A semnat pe 4 ani, iar Botoșani a primit 330.000 de euro. Am băgat-o la vrăjeală cu Miculescu ca să nu aflați voi de Edjouma.

Nu cred că mai aducem pe cineva. Eu visam de mult timp un jucător închizător care să urce cu mingea la picioare, să dea goluri. Eu nu mai dau bani pe jucători, dar el e ieșit din comun el. Nu o să mai fie Șut titular”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

În vârstă de 25 de ani, Edjouma a bifat 21 de apariții pentru moldoveni în actualul sezon, în toate competițiile. Acesta a marcat 4 goluri și trei pase decisive. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota sa de piață este de 500.000 de euro.

Citește și:

FCSB a câștigat ”duelul” cu CFR Cluj pentru Malcom Edjouma

FCSB şi CFR Cluj sunt principalele contracandidate la câştigarea titlului în Liga 1. Cele două rivale s-au „bătut” şi pentru un jucător din campionatul României. Este vorba de Malcom Edjouma, mijlocaşul defensiv care a impresionat în acest sezon la FC Botoşani.

Reclamă

Francezul de 25 de ani i-a atras atenţia lui Dan Petrescu după ce a înscris patru goluri şi a oferit două pase decisive. Şi Gigi Becali a intrat pe fir și, în cele din urmă, a obținut semnătura jucătorului.

Cota de piaţă a lui Edjouma s-a mărit astfel de 10 ori. Dacă în urmă cu 6 luni valora 50.000 de euro, acum a ajuns să fie cotat la o jumătate de milion de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali, ”fermecat” de Malcom Edjouma, ultimul transfer al FCSB
  • Ce planuri are cu mijlocașul și care sunt detaliile mutării

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și