Închide meniul

FCSB şi CFR Cluj, duel pentru aducerea unui jucător al cărui cotă s-a mărit de 10 ori în ultima jumătate de an. Lupta pentru titlu se mută şi pe piaţa transferurilor!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2021, 8:42

FCSB şi CFR Cluj, duel pentru aducerea unui jucător al cărui cotă s-a mărit de 10 ori în ultima jumătate de an. Lupta pentru titlu se mută şi pe piaţa transferurilor!

Malcom Edjouma este dorit de CFR Cluj şi FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Francezul de 25 de ani i-a atras atenţia lui Dan Petrescu după ce a înscris patru goluri şi a oferit două pase decisive. Şi Gigi Becali a intrat pe fir! Cota de piaţă a lui Edjouma s-a mărit astfel de 10 ori. Dacă în urmă cu 6 luni valora 50.000 de euro, acum a ajuns să fie cotat la o jumătate de milion de euro, potrivit Transfermarkt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma, dorit de CFR Cluj şi FCSB

Mijlocaşul lui FC Botoşani are trei oferte, anunţă gsp.ro. Pe lângă FCSB şi CFR Cluj, ar mai exista o propunere pentru el şi din prima ligă poloneză. Dan Petrescu insistă şi îl doreşte încă din această iarnă pe jucătorul inclus de Mihai Stoica în echipa ideală a campionatului.

Edjouma pare să se fi adaptat de minune la echipa lui Valeriu Iftime. Francezul a avut mari probleme la Viitorul, acolo unde a fost titularizat într-un singur meci din Liga 1 şi a jucat, în total, 103 minute. Gică Hagi a renunţat la el, dar Malcom s-a revitalizat sub comanda lui Marius Croitoru.

Nu este singurul jucător pentru care au început „războiul” primele două clasate din Liga 1. Şi Tudor Băluţă este atât în vizorul lui FCSB, cât şi în cel al lui campioanei en-titre. Fostul căpitan de la tineret n-a jucat niciun meci în ultimele 6 luni, iar englezii de la Brighton vor să se despartă de el.

Citește și:

Rivalele la titlu din Liga 1 se luptă pentru transferul lui Tudor Băluță

Rivalele la titlu din România îl pot lua gratis pe Băluță din Anglia. La vară, el își termină contractul cu Brighton, pentru care n-a jucat deloc în acest an.

Reclamă

Tudor Băluță a început fotbalul la școala lui Gică Popescu, a jucat pentru ”Regele” Hagi la Viitorul, iar în primăvară a ieșit campion cu Kiev-ul lui Lucescu. Elev de notă 10, Băluță a fost mereu unul din preferații lui Gigi Becali, care l-a dorit la FCSB și când juca la Viitorul.

Aveam mare încredere în Tudor Băluță. Nu știu de ce nu a reușit să se impună la echipe la care a jucat. E un jucător cu un potențial uriaș. Eu sper să revină”, a spus Gică Popescu pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Malcom Edjouma, dorit de granzii Ligii 1
  • Valeriu Iftime are trei oferte pentru mijlocaşul francez

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și