Închide meniul

Eugen Neagoe a desființat-o pe Dinamo: "Nu e un dezastru dacă retrogradează!" Mesajul dur pentru DDB și ce spune despre duelul din Cupa României

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 16:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Eugen Neagoe a desființat-o pe Dinamo: "Nu e un dezastru dacă retrogradează!" Mesajul dur pentru DDB și ce spune despre duelul din Cupa României

Mediafax Foto / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Eugen Neagoe se luptă la play-off cu Astra

Eugen Neagoe a avut o experiență nefericită pe banca lui Dinamo la începutul sezonului 2019-2020. Tehnicianul de 53 de ani a rezistat doar două meciuri pe banca "câinilor". El a simțit că a fost îndepărtat de la echipă chiar de suporteri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La aproape doi ani de la acel moment, Neagoe le raspunde dinamoviștilor cu aceeași monedă. Spune că posibila retrogradare a lui Dinamo n-ar reprezenta un dezastru pentru fotbalul românesc.

Eugen Neagoe: "Nu e un dezastru dacă Dinamo retrogradează"

"E posibil să se distrugă acest brand. Chiar și să meargă în Liga 2. Atât timp cât nu ai rezultate, cât nu câștigi meciuri, este posibil să mergi către dezastru. Asta cu Dinamo nu ar fi așa mare. Asta este realitatea acum, nu poți să o negi, clubul este într-un moment greu.

 Nu doresc răul nimănui, nici măcar acelor suporteri care m-au huiduit și care mă contestau din prima secundă. Ei au ce și-au dorit, acum nu pot să dau verdicte. În fotbal se poate întâmpla orice. Deci nu va fi chiar un dezastru", a declarat Eugen Neagoe, pentru Fanatik.

La Dinamo, Neagoe a făcut infarct pe banca de rezerve în timpul unui meci cu Universitatea Craiova. Era al doilea și ultimul său meci la conducerea "câinilor". Debutase dezastruos, 0-5 cu Viitorul în deplasare.

Reclamă

"Am reușit la toate echipele la care am fost, mai puțin la Dinamo. La celelalte echipe am fost tratat cu respect, cu încredere, oamenii m-au dorit la echipă. 

La Dinamo am căzut într-un moment foarte prost, într-un război care nu era al meu. Acei oameni care m-au contestat au dorit ca eu să nu am rezultate la Dinamo. N-am înțeles de ce, nu meritam să fiu tratat la modul în care am fost tratat", a mai spus Neagoe. 

În prezent, Eugen Neagoe o antrenează pe Astra. I-a preluat pe giurgiuveni din zona retrogradării și acum se luptă să prindă play-off-ul pe ultima sută de metri. 

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Neagoe, despre duelul cu Dinamo din Cupa României

Neagoe a dus-o pe Astra și în semifinalele Cupei României. Acolo va da piept chiar cu echipa unde a suferit cel mai mult, Dinamo. Se așteaptă la un duel tare cu formația din Ștefan cel Mare.

"Dinamo, chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, are jucători valoroși, chiar și de echipa națională, sunt o echipă periculoasă. Eu sunt realist, nici nu pot să vorbesc la mișto despre așa o echipă cu nume important, dar șansele sunt egale, sincer", a afirmat Eugen Neagoe. 

Meciurile tur din semifinalele Cupei României se vor disputa în perioada 13-15 aprilie, iar cele din retur vor avea loc în perioada 11-13 mai. Pe lângă Astra – Dinamo, cealaltă semifinală este  Universitatea Craiova – Viitorul Pandurii Tg. Jiu. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și