Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Eugen Neagoe rupe tăcerea! Patronul de la Astra arătat cu degetul: ”Era bine dacă eram neplătiți doar de trei luni!” Cererea bizară pe care a avut-o un goalkeeper

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2021, 15:17

Eugen Neagoe rupe tăcerea! Patronul de la Astra arătat cu degetul: ”Era bine dacă eram neplătiți doar de trei luni!” Cererea bizară pe care a avut-o un goalkeeper

AS.ro

Eugen Neagoe rupe tăcerea la AS.ro LIVE

Eugen Neagoe rupe tăcerea. Tehnicianul a dezvăluit faptul că lumea de la club era neplătită de multe luni. Neagoe a fost dat afară deși a pierdut doar trei meciuri din 27 în care a pregătit Astra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe rupe tăcerea

Eu am pierdut trei meciuri și am plecat. Am avut 27 de jocuri oficiale și am pierdut doar trei, doar alea trei au contat. Și fără să fim plătiți. Asta este. Am luat echipa de pe ultimul loc, dar nu mai contează.

Nu am avut nicio susținere. Dacă eram puțin ajutați și aveam vreo susținere, altfel stăteau lucrurile. Era bine dacă eram neplătiți doar de trei luni, sunt mult mai multe luni. E foarte greu să mai motivezi jucătorii.

Oamenii de afară nu se întreabă dacă o să-și primească banii zilele astea. La noi, primul lucru când intrai în vestiar te întrebau: ne spuneți și nouă ceva, știți ceva. E greu să lucrezi astfel. Cei din Ungaria, nu se întreabă dacă o să-și primească banii.

Una e când intri liniștit și mental. Erau chirii de un an de zile neplătite. Vă dați seama ce era în capul jucătorilor, numai la fotbal nu se gândeau ei”, a declarat Eugen Neagoe la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cerere bizară de la un goalkeeper

Neagoe a povestit la AS.ro LIVE care a fost cea mai bizară cerință de la un jucător. Un goalkeeper voia să aibă stipulat în contract să fie titular orice ar fi.

Un portar străin a cerut să-i se treacă în contract că va fi titular. I-am zis președintelui să uite de el, nici nu merită discutat.

Reclamă 4 / 0/3

Eu nu am întâlnit așa ceva. El nici nu venise și voia să fie titular. Te pregătești, nu te pregătești, el voia să fie titular”, a povestit Neagoe la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Eugen Neagoe a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și