Închide meniul

Eugen Trică, declaraţii războinice, după ce a preluat echipa lui Mititelu: "Aici este Universitatea Craiova". Fiul patronului a explicat concedierea lui Stîngă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2021, 12:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Eugen Trică, declaraţii războinice, după ce a preluat echipa lui Mititelu: "Aici este Universitatea Craiova". Fiul patronului a explicat concedierea lui Stîngă

Facebook Fotbal Club Universitatea 1948

Situație tensionată la FC U Craiova

Ovidiu Stîngă a plecat de la FC U Craiova după numai trei meciuri. Înfrângerea cu 0-1 de la Universitatea Cluj din etapa precedentă a umplut paharul pentru Mititelu Jr. Stîngă nu reușise să câștige nici primele două jocuri la conducerea oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În locul lui a fost adus Eugen Trică, cel care a promovat echipa în Liga 2. Trică n-a venit singur, ci cu Mircea Bornescu, noul team-manager. 

Adrian Mititelu Jr, explicații pentru criza de la FC U Craiova

"S-a ajuns la varianta aceasta ca urmare a rezultatelor proaste din ultima perioadă. Nici fanii nu-l mai doreau pe Ovidiu Stîngă. Suporterii au mereu un cuvânt greu de spus la Craiova. 

Ambii au acceptat imediat ofertele noastre, nu s-a pus problema să fie greu de negociat. Trică nu a fost demis atunci când a plecat, a fost o despărțire de comun acord”, a declarat Mititelu Jr, pentru GSP.ro.

FC U Craiova este fără victorie în 2021. Echipa olteană are două înfrângeri la rând în Liga 2 și a pierdut șefia clasamentului. Mititelu Jr. a încercat să ofere explicații pentru parcursul slab sub conducerea lui Ovidiu Stîngă.

Reclamă

"Am făcut acel egal la Chiajna, apoi a fost meciul cu Mioveni, în care am condus aproape tot meciul și am fost și dezvantajați de arbitru. Cu U Cluj, am primit gol la singurul lor șut pe poartă. 

Ovidiu Stîngă nu a avut noroc, efectiv, și știm cu toții că presiunea e atât de mare la Craiova. Echipa avea nevoie de un șoc”, a mai spus Adrian Mititelu Jr. 

Eugen Trică vrea promovarea cu FC U Craiova

Noul antrenor al oltenilor s-a declarat entuziasmat că a revenit "acasă". Eugen Trică nu concepe să rateze promovarea cu FC U Craiova în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

"Am revenit acasă cu inima deschisă. Trebuie să ne calificăm în play-off, ăsta este primul obiectiv, iar apoi vom lupta cu toate forțele pentru promovarea în Liga 1. Nu mă întorc la Craiova să tai capete, însă cer determinare, dăruire și sacrificiu până la ultima energie.

Aici este Universitatea Craiova, iar toți băieții trebuie să fie conștienți în ce vestiar sunt. O să vedeți că împreună vom reuși ceea ce își doresc toți iubitorii echipei. Eu îi cunosc foarte bine pe băieți, iar ei mă cunosc la fel de bine. Trebuie să formăm o adevărată familie", a declarat Eugen Trică, pentru Ediție.ro. 

FC U Craiova a căzut pe poziția secundă în Liga 2. Formația olteană va juca în etapa următoare pe teren propriu cu Farul Constanța. Va fi primul de la revenirea lui Eugen Trică. 

Recomandări
  • Situație tensionată la FC U Craiova
  • Adrian Mititelu Jr. a spus tot

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și