Închide meniul

Eugen Trică n-a stat deloc pe gânduri: „FCSB ar trebui lăsată să joace în Ghencea! E normal!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 25 ianuarie 2023, 21:05

Eugen Trică n-a stat deloc pe gânduri: „FCSB ar trebui lăsată să joace în Ghencea! E normal!

Eugen Trică a jucat la Steaua în perioada 1998-2003

Eugen Trică a jucat la Steaua în perioada 1998-2003 / Antena Sport

Eugen Trică n-a stat deloc pe gânduri când a fost întrebat despre cazul „FCSB în Ghencea”. Fost jucător la Steaua în perioada 1998-2003, Trică este de părere că atât FCSB, cât și alte echipe din România ar trebui să primească accesul să joace pe stadionul de peste 30.000 de locuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a făcut mai multe cereri pentru ca FCSB să joace în Ghencea, „casa” celor de la CSA Steaua, dar s-a lovit de refuz de fiecare dată.

Eugen Trică n-a stat deloc pe gânduri: „FCSB ar trebui lăsată să joace în Ghencea!”

Patronul FCSB este optimist că situația se va schimba după ce legea privind transparența utilizării bazelor sportive publice a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis. Legea respectivă ar trebui să intre în vigoare în următoarea perioadă.

Eugen Trică a jucat 5 ani la Steaua și susține că FCSB ar trebui să primească „undă verde” să joace în Ghencea. Mai mult, antrenorul Concordiei Chiajna visează ca, într-o bună zi, și formația ilfoveană să joace pe stadionul transformat în „casă” de CSA Steaua.

„Am jucat 5 ani la Steaua, am reușit să câștig trofee. Aici am dat cu nasul de cupele europene, Champions League, Cupa UEFA… amintiri frumoase.

Reclamă

(N.r. – Ar trebui lăsată FCSB în Ghencea?) Ar trebui lăsați, bineînțeles. De ce să nu joace? Acum nu știu care e rivalitatea între ei, dar merită să joace.

Nu numai FCSB, cât și celelalte echipe. Poate jucăm și noi, poate joacă și altă echipă. E normal”, a spus Eugen Trică, după meciul amical Concordia Chiajna – Progresul Spartac 0-1.

De la inaugurarea din 2021, noua arenă din Ghencea a fost folosită numai de CSA Steaua și echipa națională a României, la nivel fotbalistic.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a anunţat revenirea FCSB-ului în Ghencea

Gigi Becali a anunţat că FCSB va face o cerere pentru a juca pe stadionul din Ghencea. Patronul roş-albaştrilor e de părere că echipa sa va putea juca pe noul stadion din Ghencea.

Gigi Becali mai spune că are nevoie doar de o hotărâre de Guvern pentru a-și îndeplini visul.

Vom face o cerere. Eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Numai că ei au cerut să aibă o Hotărâre de Guvern. Ei pot să închirieze, însă trebuie să aibă și o formulă de închiriere și trebuie să dea și o hotărâre de Guvern.

Am vorbit cu Hrebenciuc. Mi-a spus că Ciolacu se ține de cuvânt de toate pe care ni le-a promis și normal că o să putem să jucăm”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Peluza Sud Steaua, răspuns acid pentru Gigi Becali în cazul „FCSB în Ghencea”

Între timp, a sosit replica ultrașilor de la CSA Steaua. Aceștia au negat din start că ar fi vorbit cu Gigi Becali, pe care îl caracterizează drept „un personaj care a făcut și face zilnic rău clubului nostru”.

Fanii din Peluza Sud Steaua anunță că vor face tot posibilul să oprească instalarea FCSB-ului în Ghencea.

„În aceste momente în care toată lumea lovește în Steaua București și în suporterii ei loiali ne vedem nevoiți să umplem golul de comunicare lăsat de vremelnicii conducători ai Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Reclamă

Astfel, ținem să întărim câteva informații precizate în mai multe rânduri în trecut, atât prin comunicate către suporterii steliști, cât și prin atitudinea și acțiunile membrilor Peluzei:

NU EXISTĂ ȘI NU A EXISTAT nici un fel de comunicare sau discuție cu conducătorul fc fcsb în nici un moment. Nu ne vom coborî la nivelul unei discuții cu acest personaj care a făcut și face zilnic rău clubului nostru.

Ultrașii CSA Steaua nu vor să audă de FCSB în Ghencea!

Membrii Peluzei nu vor accepta niciodată ca acest personaj să fie legat de numele acestui club, iar pentru asta afirmăm încă o dată că nu vom considera nimic ca fiind prea mult pentru a ne apăra clubul.

Stadionul este ‘casa noastră’, locul cel mai drag oricărui stelist și îl vom apăra cu orice preț! Legitimarea furtului de identitate pe care îl încearcă fcsb-ul prin organizarea unui meci pe Ghencea se va lovi de toată opoziția Peluzei Sud și a tuturor steliștilor.

În încheiere îndemnăm public conducerea clubului să taie din start aceste discuții apărute în presă prin declarații oficiale CLARE așteptate de către toți steliștii:

ÎN GHENCEA DOAR STEAUA BUCUREȘTI!”, se anunță în comunicatul emis de sudsteaua.ro, pe contul de Facebook.

Recomandări
  • Eugen Trică n-a stat deloc pe gânduri
  • „FCSB ar trebui lăsată să joace în Ghencea!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și