Închide meniul

Eugen Trică, „săgeţi” către Adrian Mutu şi Flavius Stoican: „S-au culcat pe o ureche!” Ce le-a spus jucătorilor: „Nu sunt de acord!”

Antena Sport Publicat: 19 noiembrie 2021, 20:55

Eugen Trică, „săgeţi către Adrian Mutu şi Flavius Stoican: „S-au culcat pe o ureche! Ce le-a spus jucătorilor: „Nu sunt de acord!

Eugen Trică a revenit la FC U Craiova 1948

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

  • Eugen Trică, „săgeţi” către Mutu şi Stoican
  • Ce le-a transmis jucătorilor

Eugen Trică a avut un mesaj pentru Adrian Mutu şi Flavius Stoican, ceilalţi doi antrenori pe care FC U Craiova 1948 i-a avut în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima zi în care am ajuns le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche, cum că sunt o echipă nou-promovată. Noi suntem o echipă nou-promovată doar pe hârtie. În campionatul nostru doar Mioveni ar fi, care a rămas cu același lot din sezonul trecut din Liga 2. 

Am mai văzut niște situații când echipa pierdea meciurile și antrenorii care au fost după mine și înaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor.

Reclamă

Nu sunt de acord. Cei care au venit trebuiau să aibă deja atitudine și dorință. Jucătorii s-au pregătiti foarte bine două săptămâni, atmosfera este foarte bună, se implică sută la sută.

Am văzut lucruri bune și mai puțin bune la amicalul cu Steaua. Am făcut analiza video, le-am arătat unde au greșit și am corectat la antrenamente. Sunt montați, stau bine fizic și cei ce vor intra mâine sunt sigur că vor da totul să câștige. Doar victoria mă mulțumește mâine. Cu orice alt rezultat aș fi total nemulțumit, chiar dacă întâlnim campioana și liderul incontestabil”, a spus Eugen Trică.

Reclamă

Eugen Trică a fost convins cu un telefon de Mititelu

Deşi a plecat cu scandal de la FC U Craiova 1948, Eugen Trică a spus că Adrian Mititelu Jr. l-a convins cu un singur telefon să revină.

Cu un simplu telefon, echipa a rămas fără antrenor și s-a gândit la mine. Nu a mai contat ce a fost înainte, cum am plecat. 

Mi s-a făcut un contract normal, până în vară, unde se plătește doar performanța. Să fiți siguri că dacă nu am performanțe voi pleca singur, dacă nu mai pot da ochii cu suporterii”, a mai explicat Eugen Trică.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:50 Lily Zhang – Eliza Samara, LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la 5:30! Românca luptă pentru optimile WTT Champions Incheon 2024 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” Vezi toate știrile