Închide meniul
EXCLUSIV

Eugen Trică va fi noul antrenor al FC U Craiova 1948! Anunțul incredibil al lui Adrian Mititelu Junior. Când va semna contractul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 noiembrie 2021, 17:43 / Actualizat: 6 noiembrie 2021, 0:07

Eugen Trică va fi noul antrenor al FC U Craiova 1948! Anunțul incredibil al lui Adrian Mititelu Junior. Când va semna contractul

Eugen Trică a revenit la FC U Craiova 1948

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Eugen Trică va fi noul antrenor al FC U Craiova 1948

Anunț incredibil făcut de Adrian Mititelu Junior. Eugen Trică, omul dat afară după ce a promovat FC U Craiova 1948 în Liga 1, va reveni după numai câteva luni la echipă. Conform surselor AS.ro, Eugen Trică va semna cu FC U Craiova după meciul pe care actuala sa echipă, Viitorul Pandurii Tg. Jiu îl va disputa cu Csikszereda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Da, e adevărat. Are meci cu Viitorul Târgu Jiu și după pleacă de la oamenii ăia”, a spus Adrian Mititelu Jr, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Eugen Trică, dat afară de la FC U Craiova 1948 după promovare

Eugen Trică s-a despărţit de echipa lui Adrian Mititelu, la doar o zi de la sărbătoarea promovării în Liga 1 şi anunţă că nu va renunţa la litigiul pe care îl are cu oltenii, din primul mandat, atunci când a fost dat afară după promovarea în Liga 2.

„M-am despărțit de Craiova. De pe 16 iunie devin liber de contract. Nu știu dacă e vorba de dezamăgire… Nu sunt dezamăgit, ci fericit pentru că am făcut bucuroși fanii adevărați ai Craiovei. Aici se despart drumurile noastre.

Legat de litigiul din trecut pot să anunț că el va merge înainte. Când am venit la club le-am zis să discutăm, să ne înțelegem. Era penibil ca antrenorul să fie în litigiu cu clubul. Ei au zis că să îl las să meargă mai departe, iar, dacă voi câștiga, îmi vor da banii. Eu am făcut primul pas, dar nu au dorit să îl stingem atunci.

Reclamă

Acum, cu siguranță că vom merge până la capăt, așa cum e firesc. Știu că e bine ca niciodată să nu zici niciodată, dar eu cred că nu voi mai antrena această echipă. Eu nu sunt Napoli, să revin de 7 ori. Am revenit o dată, am dus echipa în prima ligă și cu asta s-a terminat”, spunea Trică, citat de prosport.ro.

Eugen Trică, dat afară și la începutul sezonului din Liga 2

A fost scandal la FC U Craiova 1948 la începutul sezonului din Liga 2. Adrian Mititelu a decis să renunţe la antrenorul echipei, Eugen Trică.

Contractul dintre FC U Craiova și antrenorul Eugen Trică a încetat astăzi, 24.08.2020. Urmează ca, în scurt timp, să fie angajat un nou colectiv tehnic„, anunța echipa din Bănie.

Reclamă 4 / 0/3

Mititelu a confirmat informaţia: „Trică a plecat, rezilierea e unilaterală. Acum ne uităm peste program și căutăm antrenor„, anunța patronul celor de la FC U Craiova, conform gsp.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și