Închide meniul

EXCLUSIV | A plecat de la FCSB şi nu mai vrea să audă de Gigi Becali: "Nu ştiu dacă aş putea lucra cu el! Am ajuns la concluzia că nu prea aveam voie să joc!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 20:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV | A plecat de la FCSB şi nu mai vrea să audă de Gigi Becali: "Nu ştiu dacă aş putea lucra cu el! Am ajuns la concluzia că nu prea aveam voie să joc!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Prima dată, Gabi Enache a ajuns la FCSB în 2016. A jucat atunci două sezoane pentru echipa lui Gigi Becali. În 2020, Enache a revenit la FCSB într-un moment în care echipa era decimată de coronavirus. Chiar şi aşa, Enache a prins doar două meciuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu a primit multe şanse, iar în iarnă Enache a decis să pună punct contractului. Enache recunoaşte că nu ar mai reveni a treia oară la FCSB din cauza relaţiei greu de gestionat cu patronul Gigi Becali. 

"Este foarte greu şi nu ştiu cine ar accepta să lucreze în stilul acesta. Nu ştiu dacă aş putea să lucrez cu dânsul. Ştie toată ţara ce se întâmplă şi cred că nu ne-am înţelege absolut deloc. Pot să spun că indirect am simţit-o (n.r. – relaţia dificilă cu Gigi Becali) pentru că am mers la echipă cu sufletul deschis şi am ajuns la concluzia că nu prea aveam voie să joc.

Mă antrenam foarte bine bine. Aveam părerea staff-ului, absolut toţi din staff mi-au spus că au nevoie de mine. Toni Petrea m-a ajutat foarte mult de fiecare dată. M-a luat la el în birou să îmi spună ce trebuie să fac, cum trebuie să fac şi să rămân aşa cum sunt că sunt foarte bine", a spus Gabi Enache pentru Antena Sport. 

Gabriel Enache a semnat pe 24 septembrie dimineață, iar seara era titular în meciul cu slovacii de la Slovan Liberec. Înțelegerea sa cu Gigi Becali a fost pentru doar 3 luni, până la finalul turului din Liga 1. Un singur lucru regretă Gabi Enache. 

Reclamă

"Sincer, regret doar că am fost puţin inconştient şi doar atât. Am o dezamăgire foarte mare că a fost o lipsă de respect faţă de mine", a mai spus Gabi Enache.

Gabi Enache nu duce lipsă de oferte

Enache are două oferte din România și mai este dorit de echipe din alte 3 țări.

Gabi Enache a dezvăluit la AS.ro LIVE că a primit două oferte din România după ce a încheiqat contractul cu FCSB. Enache i-a pus pe "hold" pe români, după ce a primit oferte din străinătate.

Reclamă 4 / 0/3

"Am încheiat cu FCSB de curând și acum așteptăm. Să vedem ce foaie îmi pare prin fațăm, ce culoare are pixul. Sunt două posibilități în România. Una din playoff și una din playout. În momentul acesta mă refer, la cum arată clasamentul. Nu prea vreau în România, deocamdată. Mai vreau 2 ani să plec în afară.

Am și vorbit cu respectivii, să nu creadă că îi refuz cumva. Vreau doar să mai aștept puțin. Sunt ceva discuții în afară, în Kazahstan, în Rusia și în Polonia. În Kazahstan am mai fost, știu despre ce este vorba. Acum vedem ce va fi", a spus Gabi Enache la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Un fost jucător de la FCSB nu ar mai reveni la echipă
  • Ce a spus de relaţia cu Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și