Închide meniul

EXCLUSIV | Amintiri din derby-urile dintre FCSB și Dinamo. "Am fost lovit cu un telefon, încă am o cicatrice"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2020, 12:36

Reclamă
EXCLUSIV | Amintiri din derby-urile dintre FCSB și Dinamo. "Am fost lovit cu un telefon, încă am o cicatrice"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Fotbalistul de 32 de ani le-a purtat noroc roș-albaștrilor. A evoluat în trei partide cu marea rivală și și-a ajutat coechipierii să le câștige pe toate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Georgievski rememorează confruntările cu Dinamo

Georgievski a avut și de suferit din partidele cu gruparea din Ștefan cel Mare. Nu jucătorii adverși i-au dat bătăi de cap, ci suporterii "câinilor roșii".

"Nu am cum să uit derby-urile cu Dinamo. Am un semn pe mână de când cineva a aruncat cu un telefon în mine. Meciul a fost atunci oprit pentru 10-15 minute. Voiam să bat un corner, dar nu puteam din cauza suporterilor care tot aruncau cu diverse lucruri în noi.

Cineva a aruncat cu un telefon, care a explodat și m-a tăiat la mână, a curs sânge…am și acum o cicatrice. Așadar, îmi amintesc foarte bine acele derby-uri cu Dinamo", a dezvăluit Georgievski pentru AntenaSport.

Daniel Georgievski a stat numai doi ani la FCSB, dar a ridicat trei trofee. A câștigat două titluri și o Supercupă a României. Laurențiu Reghecampf s-a bazat pe el în 46 de meciuri.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:44

Un nou transfer la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „E ca şi luat!” Salariul pe care îl oferă

19:42

„Sub valoarea lui!” Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

19:34

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct!

19:31

VideoScene şocante în timpul meciului lui ACS Dinamo! Un jucător s-a prăbuşit inconştient pe teren! Ambulanţa a intervenit de urgenţă

18:57

„Am avut cea mai rapidă maşină!” Lando Norris, reacţie fermă după ce a ratat victoria în Marele Premiu al Spaniei

18:38

Albania e „campioana” amenzilor la EURO 2024! A venit nota de plată din partea UEFA, după incidentele provocate de fani

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și