Închide meniul

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Gigi Becali! "Un liliputan de 1.30 metri. Aţi văzut cum scrie? Stiloul e armă albă în mâna lui. M-am jucat cu creierul lui"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 ianuarie 2021, 5:41

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, atac furibund la adresa lui Gigi Becali! "Un liliputan de 1.30 metri. Aţi văzut cum scrie? Stiloul e armă albă în mâna lui. M-am jucat cu creierul lui"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Gigi Becali

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro. 

Continuă războiul dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali

Anamaria Prodan era impresarul lui Dennis Man, dar a fost exclusă din negocierile pentru transferul de la FCSB la Parma. A ratat astfel o sumă uriașă, de aproximativ un milion de euro. De atunci, un dialog plin de jigniri a avut loc între Prodan şi Gigi.   

"Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta? Comisiile de disciplină nu se autosesizează. Mă face în toate felurile. Are probleme foarte mari. Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se şterge pe piept. Am tăcut, am încercat, am tăcut de dragul jucătorilor. 

El ştie ce e ăla un contract, el îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali, săracul, e agramat. Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou, îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuţe, nu are punctuaţie, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriaşe ca să citeşti un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluţa de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu "patroane, trezeşte-te!", a mai spus Anamaria Prodan. 

Reclamă

Gigi Becali i-a obligat pe jucători să rupă contractele cu Anamaria Prodan

Becali le-a dictat celor cinci fotbaliști să își rupă contractele cu soția lui Laurențiu Reghecampf. Darius Olaru, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Andrei Vlad și Lucian Filip au respectat decizia luată de conducătorul clubului.

"A avut jucători la FCSB până ieri, azi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Contractul sunt eu! Toată lumea a rupt contractul. Eu nu pun condiții… așa trebuie să faci! Nu mai avea rost, nu se putea. Ne facem de râs, ești la mine în casă. Cum să ai oameni la mine în casă dacă m-ai jignit pe mine. Ce mă interesează ce se interpretează? Eu comand!

Eu sunt Becali, așa se face la mine. FCSB…faci ce spune Becali! Nu înțelegi? Sunt în fotbal de 20 de ani aproape, mă știe toată lumea. Cine vrea să lucreze cu mine, așa se lucrează. Eu spun și tu faci!", a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Continuă scandalul dintre Anamaria Prodan şi Gigi Becali
  • Agentul trebuia să primească un milion de euro după transferul lui Dennis Man

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și