Închide meniul

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, noi declaraţii tari despre Gigi Becali! "Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 10:16

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, noi declaraţii tari despre Gigi Becali! "Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, în topul celor mai bogaţi români

"Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se şterge pe piept. Am tăcut, am încercat, am tăcut de dragul jucătorilor", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, locul 3 în topul celor mai bogaţi români

Gigi Becali e pe poziţia a treia în clasamentul celor mai bogaţi români din sport, cu o avere de 350-450 de milioane de euro. Prima poziţie este ocupată de Ion Ţiriac, cu două miliarde de euro, iar pe 2 este Gruia Stoica (500 de milioane de euro). Ioan Niculae (300-340 milioane de euro) şi George Copos (200-210) se află şi ei în frunte. 

"Gigi are o avere de două-trei miliarde. El îi ajută şi pe săraci şi pe bogaţi. A adus zeci de milioane în ţara asta. Chiar dacă i-a primit el, tot în ţară i-a cheltuit", a dezvăluit Dumitru Dragomir. 

Mai mult, înaintea crizei din 2008, Becali avea o avere de peste un miliard de euro. Criza a prăbușit piața imobiliră și implicit averea lui Becali.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și