Închide meniul

EXCLUSIV | Antrenor de titlu pentru Dinamo! Cosmin Contra: "Am o înţelegere verbală cu ei"

Silviu Corneanu Publicat: 14 august 2020, 8:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reclamă
EXCLUSIV | Antrenor de titlu pentru Dinamo! Cosmin Contra: "Am o înţelegere verbală cu ei"

Cosmin Contra, nerăbdător să vadă AC Milan - Atletico

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fostul selecţioner a vorbit pentru AntenaSport despre posibilitatea de a prelua Dinamo şi a recunoscut faptul că are o înţelegere verbală cu noua conducere a clubului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Contra este încântat de proiectul propus de spaniolii de la Dinamo şi aşteaptă telefonul pentru a veni la negocieri.

Cosmin Contra: "Am o înţelegere verbală cu ei"

"Îi cunosc pe noii investitori. Am o înţelegere verbală cu ei, în sensul că atunci când vor cumpăra clubul ne vom aşeza la masa negocierilor. 

Dacă mă vor suna o să vin să negociez cu ei. Dacă voi fi sunat şi proiectul este serios, iar discuţiile merg pe un făgaş normal, de ce nu? 

Întotdeauna am zis că un proiect serios este atrăgător, mai ales că sunt oameni pe care-i cunosc şi mi-au transmis linişte. Îşi doresc cam acelaşi lucru pe care mi-l doresc eu la o echipă de fotbal. 

Reclamă
Reclamă

Dacă voi fi sunat şi ne vom înţelege să mergem împreună în acest proiect. Dacă nu, eu voi fi alături de ei şi sper din toată inima să reuşească în ceea ce vor să facă", a declarat Cosmin Contra pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

LIVE TEXTFCSB – RFS 4-1. Darius Olaru a reuşit o dublă spectaculoasă! FCSB, start perfect în grupa principală din Europa League

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

22:50

LIVE SCORETottenham – Qarabag se joacă ACUM! Drăguşin, eliminat! Ajax face spectacol cu Beşiktaş

22:44

FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și