Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | De la Nucet, la FCSB! Povestea de senzație a lui Octavian Popescu. Cu cine stă în cameră la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 18 februarie 2021, 6:30 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV AS.ro LIVE | De la Nucet, la FCSB! Povestea de senzație a lui Octavian Popescu. Cu cine stă în cameră la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu este noua ”perlă” de la FCSB

Tatăl lui Mihai Badea a fost cel care l-a descoperit pe Octavian Popescu, iar fostul director general de la Regal București l-a adus la academia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Perianu este cel mai bun prieten al lui Octavian Popescu, iar cei doi stau împreună în cameră la FCSB. Cei doi au fost colegi și la Academia Regal București.

Tavi și Perianu sunt foarte buni prieteni. Ei și la Steaua stau în aceeași cameră. Cu Tavi este o poveste foarte frumoasă, tatăl meu l-a văzut prima dată. A mers la un meci și după mi-a zis că e un ”decar” bun la Nucet, l-a văzut la o competiție organizată la Buftea. Eu i-am zis, du-te, bă, cu Nucetul tău. 

În aceeași perioadă m-am dus și eu să văd un meci și cei de la Nucet erau în spatele meu. Mi-am adus aminte de ce mi-a zis tata și m-am întors: care e decarul, ăla, mă? El ridică mâna: Eu. Așa l-am văzut prima dată”, a dezvălui Mihai Badea la AS.ro LIVE.

Mihai Badea l-a descris pe Octavian Popescu

Mihai Badea i-a făcut și o descriere lui Octavian Popescu, despre care spune că provine dintr-o familie cu firca lui Dumnezeu. Noua ”perlă” de la FCSB este rezistent la presiune, conform fostului director general de la academia Regal București.

Reclamă

Bade susține că l-a avertizat pe Octavian Popescu să rămână cu picioarele pe pământ, iar acesta l-a asigurat că așa va face.

Provine dintr-o familie foarte bună, o familie cu frica lui Dumnezeu. Este un băiat foarte cuminte. Traseele pe care le vedem noi acum la Tavi, le avea încă de la juniori. 

I-am scris acum două zile: Tavi, te rog să rămâi cu picioarele pe pământ. Mi-a răspuns imediat și mi-a zis: domnul Badea, stați liniștit. Tavi rezistă la presiune, ne încântă prin pasele sale.

Reclamă 4 / 0/3

El a prins o perioadă bună la FCSB. Sunt foarte mulți tineri și cei care se ocupă acum de ei au mare grijă de ei. E un moment bun pentru cei tineri, la FCSB”, a mai spus Mihai Badea.

VIDEO cu declarațiile lui Mihai Badea

Vedeți mai jos o parte din declarațiile pe care le-a dat Mihai Badea în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și