Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Pulhac, dezvăluiri spectaculoase: ”Eu cu Torje ascundeam dulciurile!” Primul contact cu ”greii” de la Dinamo: ”M-am așezat pe coșul de gunoi”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 20 ianuarie 2021, 12:57

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Pulhac, dezvăluiri spectaculoase: ”Eu cu Torje ascundeam dulciurile!” Primul contact cu ”greii” de la Dinamo: ”M-am așezat pe coșul de gunoi”

Cristi Pulhac, la AS.ro LIVE

AS.ro

Pulhac a povestit cum ascundea dulciurile cu Gabi Torje, dar când se întorceau de la antrenament nu mai găseau nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu cu Torje, în cameră, ne mai luam dulciuri, când intram în cantonament. Serios, nu mai găseam dulciurile în geantă. Bine, până la urmă ne-am prins cine ne lua dulciurile”, a dezvăluit Pulhac la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Pulhac despre dulciuri

Cristi Pulhac și-a adus aminte de momentul în care a debutat pentru Dinamo și susține că a fost luat sub aripa sa de Florentin Petre.

Când am debutat la Dinamo, la 16 ani, era în poartă Prunea, mai era Lupescu… îmi tremurau genunchi. Antrenor era Ion Marin, cred că pe Vlad Munteanu l-am înlocuit. Era foarte greu de ajuns la echipa mare. Florentin Petre m-a luat sub aripa lui. Am și stat în cameră cu el vreo trei ani de zile”, și-a amintit Cristi Pulhac.

Reclamă

VIDEO ce declarațiile lui Pulhac despre debutul la Dinamo

Cristi Pulhac: ”Am văzut un coș de gunoi și m-am pus acolo”

Pulhac a dezvăluit și cum a reacționat prima dată când s-a urcat în autocarul lui Dinamo. Fostul fundaș stânga și-a amintit că s-a pus pe coșul de gunoi, pentru că-i era teamă să nu fie luat la mișto de Giani Kiriță.

Țin minte, când m-am urcat în autocar prima dată, plecam la meci, Tyson (n.r. șoferul de la autocarul lui Dinamo) conducea, care arată la fel :)). Nu știam unde să mă așez, după experiența pe care am avut-o la ARO, și am zis să nu mă risc, am văzut un coș de gunoi și m-am pus acolo jos

Reclamă 4 / 0/3

A venit Florentin și mi-a zis ce caut acolo. I-am zis: Florentine, unde să mă pun, că nici nu știu, dacă mă pun în locul lui Giani, nu e bine, că mă mai ia și la caterincă, îmi pierd tot moralul. Mi-a zis: Nu, mă, stai acolo. Oricum, când urcau în autocar, se uitau poarcă era locul lor”, a mai spus Pulhac. 

VIDEO cu declarațiile lui Pulhac 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și