Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | S-a dezlușit misterul! Lorena Balaci a anunțat ce nume va purta pe spate ”noul Balaci” de la Craiova: ”Fiecare trebuie să aibă locul lui în istorie!”

Avatar photo

De Silviu Corneanu
Publicat: 2 februarie 2021, 5:57

Lorena Balaci a dezlușit misterul și a dezvăluit, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, ce nume va purta pe spate fiul său, Atanas Trică. Fanii celor de la Universitatea Craiova și-ar fi dorit ca tânărul jucător să poarte pe spate numele Balaci.

Reclamă
atanas-craiova

lupamea.ro

Lorena Balaci le-a spulberat însă speranțele și a anunțat faptul că fiul său va purta pe spate numele de Atanas sau Ati, așa cum este cunoscut de toată lumea.

Reclamă

Atanas Trică nu va purta pe spate numele de Balaci

Fata lui Ilie Balaci a explicat și de ce nu și-ar dori ca fiul său să poarte numele bunicului său, sau pe cel al tatălui său, Eugen Trică.

A fost o discuție pe care am avut-o cu el și i-am zis așa: băi, Balaci nu e cazul, pentru că nu te numești așa. Trică, din punctul meu de vedere, este brandul lui taică-tău și a fost și el un jucător marcant al Universității, deci lasă-i locul lui în istorie.

Istoria fiecărei echipe nu este scrisă de un singur om, este scrisă de mai mulți. Așa cum tata a avut un capitol, așa a avut și Eugen foaia lui în istoria Universității.

Am zis, acum, pentru că tot trăim într-o lume a marketingului, tu trebuie să ai pe spate ori Atanas, ori Ati, cum te știe toată lumea. Cred că așa își va spune pe spate, pentru că este foarte important ca fiecare om să se identifice în felul lui”, a dezvăluit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile Lorenei Balaci

Cum a ajuns să se apuce de fotbal Atanas Trică

Lorena Balaci a dezvăluit în cadrul emisiunii AS.ro LIVE cum a ajuns să se apuce de fotbal fiul său cel mic. Fata lui Ilie Balaci susține că tatăl său și-a dat seama că Atanas va ajunge fotbalist încă de pe vremea când avea 4 ani.

La Atanas a fost o chestie foarte interesantă. Atanas cred că avea vreo 4 ani, tata se juca cu Hristu în curte și i-a zis: poți să dai printre picioarele scaunului? La care Hristu i-a zis: dar, tu poți? ”Eu pot” și a dat, a dat și Hristu. La care, ăsta micul stătea la piscină și a zis: pot și eu.

La care tata: uite, mă, poate și ăsta. I-a dă. Și a dat. În momentul în care s-a așezat, și a luat poziția, să se ducă spre minge, tata i-a zis maică-mi: fii atentă că ăsta are ceva. Tata își dădea foarte repede seama la copii”, a dezvăluit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

Reclamă
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Nana Falemi, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
16:28 Comisia de Disciplină a amânat din nou verdictul în scandalul de xenofobie de la Sepsi – FC U Craiova! 15:54 EXCLUSIV AS.ro LIVEGigi Becali l-a pus pe Ilie Poenaru să garanteze pentru Andrei Cordea și Adrian Șut! Dezvăluiri de senzație ale lui „Mourinho de România” 15:50 Dayot Upamecano, decizie inedită pentru a putea deveni titular la Bayern Munchen! Fundașul francez și-a angajat o cântăreață de operă 15:36 Foto„Plâng din orice!” Vedetă din România, blocată în Turcia după cutremurele devastatoare: „Mă aştept la ce e mai rău!” 15:27 NEWS ALERTTribunalul București a decis ridicarea controlului judiciar asupra lui Victor Pițurcă! 15:22 OFICIAL | Costel Pantilimon a devenit noul manager general de la Poli Timișoara 14:37 Un boxer amator, care este orb, se pregătește pentru primul meci din carieră: împotriva unui adversar cu vedere perfectă! 13:55 „Nu-mi educi tu mie copilul!” Narcis Răducan, scandal uriaş cu mama unui copil care înjura Dinamo: „E pe stadion, face ce vrea!” 13:49 Mesaj tulburător al unui fotbalist din Turcia: „Când mă târam eram sigur că podeaua se va prăbuşi!” Acuzații dure la adresa șefilor ligii 13:14 Patinaj Artistic: Turneul celor Patru Continente e în perioada 9-12 februarie, LIVE în AntenaPLAY
Pe același subiect
Ilie Poenaru, în timpul unui meci
Fotbal • 10:23
AS.ro LIVE | Ilie Poenaru a fost invitatul lui Dan Pavel. Antrenorul care a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB, pregătit pentru o nouă provocare
Atanas Trică, în timpul unui interviu
Liga 2 • 1 feb., 17:35
Atanas nu vrea să fie antrenat de tatăl său, Eugen Trică: „Vă zic sincer!”. Răspunsul surprinzător
Eugen Trică, în timpul unui interviu
Fotbal intern • 25 ian., 21:05
Eugen Trică n-a stat deloc pe gânduri: „FCSB ar trebui lăsată să joace în Ghencea! E normal!”
Știri
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Roxana Blenche şi surorile Odagiu au preparat ”Banofee pie”
Închide căutarea