Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | S-a dezlușit misterul! Lorena Balaci a anunțat ce nume va purta pe spate ”noul Balaci” de la Craiova: ”Fiecare trebuie să aibă locul lui în istorie!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 februarie 2021, 5:57

EXCLUSIV AS.ro LIVE | S-a dezlușit misterul! Lorena Balaci a anunțat ce nume va purta pe spate ”noul Balaci” de la Craiova: ”Fiecare trebuie să aibă locul lui în istorie!”

lupamea.ro

Atanas Trică a semnat cu Universitatea Craiova

Lorena Balaci le-a spulberat însă speranțele și a anunțat faptul că fiul său va purta pe spate numele de Atanas sau Ati, așa cum este cunoscut de toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atanas Trică nu va purta pe spate numele de Balaci

Fata lui Ilie Balaci a explicat și de ce nu și-ar dori ca fiul său să poarte numele bunicului său, sau pe cel al tatălui său, Eugen Trică.

A fost o discuție pe care am avut-o cu el și i-am zis așa: băi, Balaci nu e cazul, pentru că nu te numești așa. Trică, din punctul meu de vedere, este brandul lui taică-tău și a fost și el un jucător marcant al Universității, deci lasă-i locul lui în istorie.

Istoria fiecărei echipe nu este scrisă de un singur om, este scrisă de mai mulți. Așa cum tata a avut un capitol, așa a avut și Eugen foaia lui în istoria Universității.

Am zis, acum, pentru că tot trăim într-o lume a marketingului, tu trebuie să ai pe spate ori Atanas, ori Ati, cum te știe toată lumea. Cred că așa își va spune pe spate, pentru că este foarte important ca fiecare om să se identifice în felul lui”, a dezvăluit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile Lorenei Balaci

Cum a ajuns să se apuce de fotbal Atanas Trică

Lorena Balaci a dezvăluit în cadrul emisiunii AS.ro LIVE cum a ajuns să se apuce de fotbal fiul său cel mic. Fata lui Ilie Balaci susține că tatăl său și-a dat seama că Atanas va ajunge fotbalist încă de pe vremea când avea 4 ani.

La Atanas a fost o chestie foarte interesantă. Atanas cred că avea vreo 4 ani, tata se juca cu Hristu în curte și i-a zis: poți să dai printre picioarele scaunului? La care Hristu i-a zis: dar, tu poți? ”Eu pot” și a dat, a dat și Hristu. La care, ăsta micul stătea la piscină și a zis: pot și eu.

Reclamă 4 / 0/3

La care tata: uite, mă, poate și ăsta. I-a dă. Și a dat. În momentul în care s-a așezat, și a luat poziția, să se ducă spre minge, tata i-a zis maică-mi: fii atentă că ăsta are ceva. Tata își dădea foarte repede seama la copii”, a dezvăluit Lorena Balaci la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și