Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Secretul lui Budescu! Gabi Enache, dezvăluiri de senzație: ”Se face un grătar în spate!” Ce a spus despre "consumul excesiv" de sarmale al lui "Budi"

Silviu Corneanu Publicat: 13 februarie 2021, 8:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Secretul lui Budescu! Gabi Enache, dezvăluiri de senzație: ”Se face un grătar în spate!” Ce a spus despre "consumul excesiv" de sarmale al lui "Budi"

AS.ro

Gabi Enache a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Gabi Enache, povești fabuloase din vestiar

Budescu era cunoscut ca un împătimit al sarmalelor, dar Enache contrazice acest lucru. ”Nu mănâncă foarte multe”, susține fostul său coechipier. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu, DJ-ul din vestiar

Enache a dezvăluit obiceiurile lui Budescu și susține că grătarele se fac împreună cu coechipierii, la stadion, pentru a evita ieșirile în oraș.

Nu se făcea absolut nimic rău. Se fac grătare. Se fac mese, după antrenament, se face un grătar în spate, și stăm cu toții la masă. Nu emrgem la restaurant și facem acolo, noi, grupul nostru.

Reclamă

Toată lumea spune de sarmale, că el mănâncă multe sarmale, dar să știți că nu mănâncă foarte multe sarmale. Îi plac, îi place să mănânce puțin, îi place un grătărel, îi place să pună puțină muzică, să se simtă bine”, a dezvăluit Gabi Enache la AS.ro LIVE.

Constantin Budescu s-a transferat între timp în Arabia Saudită, la Damac, echipă pentru care a semnat până în vară.

Reclamă

VIDEO cu declarațiile lui Gabi Enache la AS.ro LIVE

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei