Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Steaua e numai una pentru Eduard Stăncioiu: "Un singur club mare şi iubit!". Afirmaţie măgulitoare: "Am renunţat la foarte multe ca să merg acolo"

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 15:17

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Steaua e numai una pentru Eduard Stăncioiu: "Un singur club mare şi iubit!". Afirmaţie măgulitoare: "Am renunţat la foarte multe ca să merg acolo"

AS.ro

Eduard Stăncioiu, invitat la AS.ro LIVE

  • Eduard Stăncioiu intervine în conflictul FCSB - CSA
  • Dezvăluirile făcute de fostul portar

Stăncioiu a evoluat pentru gruparea roş-albastră în perioada 2016-2018. Fostul portar a povestit la AS.ro LIVE ce sacrificii a făcut pentru a ajunge la FCSB, dar şi ce părere are despre conflictul de natură juridică dintre Becali şi Armată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am renunţat la foarte multe pentru a merge la Steaua. Şi la partea financiară. Mi-am dorit foarte mult. Chiar mi-am dorit. Erau Niţă şi Cojocaru. Au avut ofertă foarte bună pentru Cojocaru, l-au transferat şi aveau nevoie de un portar. Au fost doi ani care m-au ajutat foarte mult prin experienţă.

Eduard Stăncioiu: "Mi-am dorit foarte mult să ajung la Steaua!"

E un club mare, iubit, deşi sunt disensiunile acestea care sunt reprobabile şi condamnabile pentru cei care au produs starea asta de conflict între cele două echipe. Din puctul meu de vedere, e un singur club", a declarat Eduard Stăncioiu, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Video cu declaraţiile lui Edi Stăncioiu

Cine este Edi Stăncioiu

Ajuns la 40 de ani, Edi Stăncioiu s-a născut în București și și-a început cariera la Sportul Studențesc, unde a jucat peste 100 de meciuri în campionat, între 1998 şi 2006. De la Sportul a fost transferat de CFR Cluj. Stăncioiu a mai evoluat la ASA Târgu Mureș, FCSB și Craiova.

Reclamă

Fostul goalkeeper a cucerit șapte trofee cu CFR Cluj: trei titluri, trei cupe și o supercupă, plus o supercupă cu Târgu Mureș.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”