Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Telefonul care i-a schimbat viața lui Florin Gardoș: ”Mă sună un număr cu 666 la final. Era să cad din picioare!” 

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 februarie 2021, 12:13 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Telefonul care i-a schimbat viața lui Florin Gardoș: ”Mă sună un număr cu 666 la final. Era să cad din picioare!” 

AS.ro

Florin Gardoș a fost invitat la AS.ro LIVE

Gardoș susține că se afla la Satu Mare în momentul în care a primit telefonul de la Victor Pițurcă. Fundașul central s-a urcat imediat în mașină și a pornit spre București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima etapă am avut un meci la Petrolul, care se bătea la promovare, a venit nea Piți să-l vadă pe Budescu. Am făcut un meci senzațional și a contat faptul că eram internațional de tineret. Eram acasă, la Satu Mare, într-o zi, eram în vacanță, și văd un număr cu 666 la sfârșit”, a dezvăluit Florin Gardoș la AS.ro LIVE.

Victor Pițurcă l-a sunat pe Florin Gardoș

Pițurcă l-a întrebat dacă vrea să vină la echipa lui Gigi Becali, iar răspunsul a fost fără ezitare: DA.

Salut, Florine, sunt Victor Pițurcă!” Îți dai seama că nu-mi venea să cred, era să cad din picioare. ”Vrei să vii la Steaua?”, zic: ”Normal, că vreau”. ”Urcă-te în mașină și vino”. Era ora 3-4 după amiază, nu am mai stat pe gânduri, m-am urcat direct în mașină și am plecat”, a mai spus Gardoș.

Reclamă

Florin Gardoş, despre secretul generaţiei "eurofantastice" de la FCSB

Florin Gardoş a dezvăluit şi care este secretul generaţiei de la FCSB care a ajuns să domine fotbalul din România.

"A fost şi o generaţie foarte bună, au fost şi caractere frumoase, adică eram un grup foarte, foarte bun. Drept dovadă, şi acum suntem aşa destui care ne întâlnim şi vorbim. Sau chiar dacă nu ne întâlnim aşa des, Chipciu şi Lato acum sunt la Cluj, dar după meciul cu CFR au venit la hotel şi am stat la un pahar. Adică, tot prieteni am rămas. Asta a contat foarte mult. Apoi, au contat Reghe (n.r. Laurenţiu Reghecampf), Tommy (n.r. Thomas Neubert)", a mai spus Gardoş, la AS.ro LIVE.

VEZI AICI Declaraţiile lui Florin Gardoş

 

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro. 

Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Cum a ajuns Florin Gardoș la echipa lui Gigi Becali

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și