Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Zmărăndescu, apariție de senzație în emisiune! Fostul luptător scrie o carte: ”O să vedem cât de bisericoși suntem. Mulți se vor da cu capul de pereți”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 12:35

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Zmărăndescu, apariție de senzație în emisiune! Fostul luptător scrie o carte: ”O să vedem cât de bisericoși suntem. Mulți se vor da cu capul de pereți”

AS.ro

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat la AS.ro LIVE

Cătălin Zmărăndescu a fost o perioadă lungă de timp bodyguard-ul lui Gigi Becali și chiar a fost la închisoare după ce i-a recuperat mașina finanțatorului de la FCSB. Ulterior, relațiile dintre ei s-au răcit și cei doi nu-și mai vorbesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am scris totul în cartea aceea. Absolut tot, doar că avem nevoie de să consultăm un avocat foarte bun să ne învețe ce trebuie să facem. Este o carte autobigrafică.

Stai liniștit, mulți se vor da cu capul de pereți. Crede-mă, mulți se vor da cu capul de pereți. O să spun tot, tot, tot, tot. Și cât de bisericoși suntem, eu nu provoc, eu spun.

Despre cine? Despre Vasili Hamutovsky? (n.r. – întreabă moderatorul emisiunii)

Nu, despre mine vorbeam (n.r. – zâmbește). Chiar i-am spus soției mele că ea nu trebuie să citească acea carte, că nah, asta este. Nu trebuie să o citești ultima, trebuie să citești prima”, a dezvăluit Cătălin Zmărăndescu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cătălin Zmărăndescu și-a adus fiul la AS.ro LIVE

Zmărăndescu a apărut alături de fiul său de numai 5 luni la emisiunea AS.ro LIVE.

Când o să termin cartea aia, țineți-vă bine! (n.r. – pleacă din emisiune și se întoarce cu fiul său, de doar 5 luni, în brațe). Nu am ajuns încă la capitolul de el”, a spus Zmărăndescu.

VIDEO cu declarațiile lui Cătălin Zmărăndescu

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și