Închide meniul

EXCLUSIV | Becali, negocieri avansate pentru transferul lui Man: "Va pleca în cel mai puternic campionat din lume"

Silviu Corneanu Publicat: 7 iulie 2020, 12:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reclamă
EXCLUSIV | Becali, negocieri avansate pentru transferul lui Man: "Va pleca în cel mai puternic campionat din lume"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Becali a anunţat că Dennis Man va pleca "în cel mai puternic campionat din lume", dar s-a ferit să dea numele echipei. Finanţatorul FCSB susţine că va încasa 15 milioane de euro pe tânărul internaţional.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Oferta e din cel mai puternic campionat din lume"

"E ceva, dar nu pot să vorbesc la ora asta. Ştii când vorbim, joi sau vineri. Nu pot să vorbesc, nu vor oamenii. Nu pot să-ţi spun acum. M-au rugat să nu spun. E cel mai puternic campionat din lume. (Reporter – În Anglia?) Băi, tată, nu pot să zic mai multe, nu mai vorbesc. 

Sub 15 milioane nu va pleca, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Ai înţeles? Aşa cum nu mă pricep eu la fotbal, nu ştiu să fac nici management. 

Uite aşa iau eu 15 milioane de euro. Să ia ei campionatul şi eu să-l dau pe Man şi să iau 15 milioane, aşa cum sunt eu fraier. Că distrug echipa. Să ia ei campionatul, să dea prime la jucători, 2.000.000. Eu să nu-l iau şi să iau 15 milioane pe Man", a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport. 

Anamaria Prodan a confirmat interesul pentru Dennis Man

"Singurul jucător vandabil, pe sume foarte mari, în România, este Man. De la 10 milioane de euro în sus. Este interes pentru Man, din toate campionatele din Europa", a spus şi Anamaria Prodan la Pro X.

Reclamă

Dennis Man a ajuns la FCSB în 2016, de la UTA, fiind cumpărat de Gigi Becali pentru 500.000 de euro. Tânărul internaţional mai are contract cu roş-albaştrii până în 2022.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și