Închide meniul

EXCLUSIV | Becali pregăteşte afaceri mari după pandemie. 6 "perle" de zeci de milioane: "Banii sunt tot aşa, nu scad"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 14:33

EXCLUSIV | Becali pregăteşte afaceri mari după pandemie. 6 "perle" de zeci de milioane: "Banii sunt tot aşa, nu scad"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali pregăteşte afaceri mari după pandemie

Becali a luat decizia de a micşora cu 50% salariile jucătorilor pe o perioadă de 6 luni, care va expira în septembrie. Atunci va fi adevăratul moment zero la FCSB. Patronul pregăteşte o adevărată revoluţie în lot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Ţin numai jucătorii pe care iau bani"

Becali a anunţat care sunt cele 6 "perle" pe care vrea să ia zeci de milioane de euro.

"După şase luni, îi ţin pe Man, Coman, Tănase, Moruţan, Panţîru şi Oaidă, portarii şi după aia aduc de la echipa mică şi cu restul reziliez. Ţin numai jucătorii pe care iau bani şi banii sunt tot aşa, tot de zeci de milioane sunt, nu scad deloc", a spus Becali. 

Becali aşteaptă bani mulţi tot de la arabi

Becali visează la milioane de la arabi. Cu ei a făcut prima mare afacere în fotbal. În 2009, Becali l-a vândut pe Rădoi la Al Hilal pentru suma de 6 milioane de dolari. 

"S-ar putea să crească sumele acum, că se ridică fair play-ul financiar şi miliardarii arabi vor ridica sumele de bani la jucători", a mai spus Becali.  

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și