Închide meniul

EXCLUSIV | Becali visa la zeci de milioane, dar Giovanni îi pune frână! Ce se întâmplă cu transferurile jucătorilor de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 august 2020, 5:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

EXCLUSIV | Becali visa la zeci de milioane, dar Giovanni îi pune frână! Ce se întâmplă cu transferurile jucătorilor de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este jucătorul celor de la FCSB

Conform lui Giovanni Becali, principalul impediment în calea transferurilor este faptul că reprezentanţii cluburilor nu mai pot veni să urmărească jucătorii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul a dezvăluit faptul că l-a prezentat pe Florin Tănase, ca şi pe Florinel Coman, la mai multe cluburi din Europa şi America, iar acum aşteaptă ofertele.

"Pe Florin Tănase l-am prezentat la toate echipele, dar, la fel ca la Coman, nimic concret. Această pandemia ne-a paralizat pe toţi, se scad preţurile, nu vorbim de marii jucători, de 80-100 de milioane. 

Ne-a paralizat pe toţi, vorbind de călătorii, văzutul, prezentatul la meciuri, nu se mai poate. Asta e deocamdată. Aşteptăm să vină o echipă şi să zică da, până atunci…", a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Giovanni Becali a vorbit și de transferul lui Florinel Coman

Impresarul a dat cărţile pe faţă şi despre mutarea lui Coman la Crystal Palace şi susţine că nu a existat nicio ofertă.

Reclamă

"Hai, domne, nu mai vorbiţi prostii, îl vor cei de la Crystal Palace? Cine v-a spus vouă că-l vor ei? Eu nu am declarat nimic. Eu am declarat că pe jucător l-am prmovat peste tot. În Anglia, în Italia, în America, în Spania, peste tot. 

L-am prezentat la echipe. Când o echipă a fost interesată, cea din America, a venit şi a discutat cu clubul şi nu s-au înţeles.

Când va fi un club sută la sută interesat şi ştie despre ce e vorba şi ce sumă doreşte Gigi, atunci vor sta de vorbă, până atunci, nimic. Singurele oferte au fost de la Sporting şi de la Orlando, atât", a anunțat Giovanni Becali.ă şi să zică da, până atunci…", a declarat Giovanni Becali pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

22 de ani are Coman, fiind cotat la 5.5 milioane de euro.

Recomandări
  • 25 de ani are Florin Tănase şi este cotat 2,2 milioane de euro
  • 22 de ani are Florinel Coman şi este cotat la 5,5 milioane de euro
  • Gigi Becali visa la milioane de euro pe jucătorii săi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 LIVE VIDEOPalermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! Vezi toate știrile
Citește și