Închide meniul

EXCLUSIV | Botoşaniul vrea să salveze sezonul printr-o minciună! Doctorul depistat pozitiv cu Covid-19 a luat masa cu jucătorii cu o zi înaintea aflării rezultatului

Antena Sport Publicat: 13 iunie 2020, 15:04 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:24

EXCLUSIV | Botoşaniul vrea să salveze sezonul printr-o minciună! Doctorul depistat pozitiv cu Covid-19 a luat masa cu jucătorii cu o zi înaintea aflării rezultatului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime

  • Petre Rădăuceanu, depistat cu Covid-19
  • Reacţia oficială a clubului

Dacă iniţial, Valeriu Iftime şi antrenorul Marius Croitoru au susţinut că medicul nu a fost alături de lot în ultima lună, sursele AntenaSport au aflat o altă variantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Petre Rădăuceanu a fost prezent miercuri, la Mogoşoaia, la masa de seară a moldovenilor, cei care veniseră cu avionul de la Iaşi, la Bucureşti, înainte să plece spre Craiova. 

Motivul pentru care moldovenii susţin că Rădăuceanu nu s-a aflat lângă jucători

Botoşenenii au anunţat oficial că Rădăuceanu nu a fost în apropierea fotbaliştilor în ultimele luni pentru a evita o regulă extrem de strictă care le poate da calculele peste cap. 

Reclamă

Dacă medicul ar fi intrat în contact cu lotul, atunci toată lumea urma să intre în autoizolare 14 zile, înainte să reia antrenamentele. S-ar pierde o lună extrem de importantă pentru club.

Mai mult, sursele AntenaSport au aflat şi faptul că juniorul de 17 ani care a fost depistat pozitiv s-a antrenat deja cu lotul mare, chiar dacă moldovenii au respins şi această variantă. 

Reclamă

Declaraţiile lui Valeriu Iftime

"De doctor a spus că e ceva dubiu. El nu a fost de o lună la clubul nostrul. El a fost în concediu medical, nu a fost la club, nu a avut contact cu jucătorii. Dar e ironia sorții, că doctorul e pozitiv. Doctorul nu a venit cu jucătorii, n-a fost la club. Lucrează cu noi, a venit cu noi acolo că avem nevoie de el. El lucrează la spital.

Ieri a plecat cu o altă mașină de la club, cu maseurul și cu delegatul de la club, fără să aibă contact cu jucătorii. Ceilați doi au avut contact cu ei. Păi aici e contact la contact. 

Acești contacți direcți care sunt acum izolați au stat cu doctorul. Mai departe, dacă maseurul a făcut vreun masaj, habar n-am. Dar ar fi contactul contactului contactului. Și nu știu dacă e o problemă", spunea Iftime la Digi Sport, cu două zile în urmă. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:17
„Va fi mare dezamăgire dacă nu ne calificăm!” Ioan Ovidiu Sabău, mesaj clar după ce U Cluj a urcat pe loc de play-off