Închide meniul

EXCLUSIV | Bourceanu, mesaj pentru jucătorii de la FCSB! Ce spune de situaţia în care se află echipa în campionat

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 22 iulie 2020, 15:33 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | Bourceanu, mesaj pentru jucătorii de la FCSB! Ce spune de situaţia în care se află echipa în campionat

AntenaSport

Alexandru Bourceanu a renunţat la cariera de fotbalist

Bourceanu le ţine pumnii jucătorilor de la FCSB şi a comentat şituaţia în care echipa se află în campionat, acolo ocupă locul 5, după 7 etape din play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sper să câştige. Ar fi extraordinar pentru noua conducere tehnică. Le ţin pumnii. M-aş bucura foarte mult pentru ei. Cred că sunt favoriţi. 

Nu cred că au decăzut chiar atât, cred că este o chestie de nuanţă, de moment", a declarat Bourceanu pentru AntenaSport.

Echipa de start a celor de la FCSB, în meciul cu Sepsi

Noul staff tehnic de la FCSB a decis să mizeze în atac pe "tripleta de aur", formată din Man, Tănase şi Coman

Vlad – Creţu, Cristea, Miron, Panţîru – Vînă, Popescu, Olaru – Man, Tănase, Coman

Reclamă

Partida dintre FCSB şi Sepsi se va disputa de la ora 20:00 şi va fi în format live text pe antenasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și