Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Budescu a lăsat grătarul și a trecut … pe legume! ”Și-a făcut o grădină de vară”

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 17:27

  • Budescu a devenit vegan
  • Mijlocașul nu mai face grătare
  • Dezvăluirile lui Bogdan Andone

”Budi stă în curte, se simte bine, sunt sigur că face grătar în fiecare zi”, a mărturisit Kehinde Fatai, pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu s-a lăsat de grătare în timpul pandemiei

Budescu e căpitanul Astrei la grătare, dar s-a afumat destul și a spus stop. Acum, nu mai pune carnea pe jar!

”Budi cred că e un ex specialist în grătar. Și-a făcut o grădină de vară, cu roșii, salată, ceapă verde”, a spus antrenorul Bogdan Andone, pentru AntenaSport.

Reclamă

Andone e convins că jucătorii lui nu vor avea probleme cu kilogramele. Dacă Budescu s-a specializat în legume, Alibec și-a făcut un program de pregătire în izolare, acasă la Mangalia. 

”A făcut alergări pe malul apei, malul mării, cu câinele, a jucat tenis de câmp în fiecare zi.

Reclamă

Cu Budescu, Alibec și Tamaș batem Islanda!”, a mai precizat Andone, pentru AntenaSport.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 LIVE SCOREAdina Diaconu – Wang Manyu 0-2 e ACUM în AntenaPLAY. Szocs a debutat cu victorie la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului, Carlos Henrique Raposo
Extra • 25 apr., 14:27
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului. N-a jucat 13 ani niciun minut: ”M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut mereu accidentat”
Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările
Fotbal intern • 31 mart., 21:02
Costel Gâlcă, interviu pentru presa spaniolă: „Ce se întâmplă cu fotbalul românesc, de ce stagnează?” Ce răspuns a oferit antrenorul
Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională
Extra • 21 mart., 23:04
Gică Popescu trage un semnal de alarmă după ce UEFA a acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Autoritățile române trebuie să intervină urgent!”
Csaba Asztalos a oferit prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane
Extra • 21 mart., 21:29
Csaba Asztalos, prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Nu e o decizie înțeleaptă!”