Închide meniul

EXCLUSIV | Cât costă mutarea Ligii 1 în Antalya și de unde iau cluburile banii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 19:05

EXCLUSIV | Cât costă mutarea Ligii 1 în Antalya și de unde iau cluburile banii

CFR Cluj - FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Varianta disputării partidelor din acest sezon în Antalya a fost pe placul tuturor celor 14 echipe din Liga 1. Cele mai multe dintre ele fac deja cantonamentele de iarnă acolo și pot obține discount-uri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult decât atât, LPF a venit cu ideea de a suporta o parte din costuri. Concret, ar urma să-i dea fiecărui club suma de 200.000 de euro, bani ce se vor deconta mai apoi din drepturile TV aferente sezonului 2020-2021. În total, Liga ar pune la bătaie aproximativ 3 milioane de euro, bani pe care îi va recupera ulterior de la televiziuni. 

Planul de avarie: Liga 1 să se înghețe

Cel mai negru scenariu ar fi acela ca echipele să nu se poată reuni nici măcar după data de 15 mai, în cazul în care starea de urgență din România va fi prelungită. LPF le-a transmis cluburilor că meciurile ar trebui să înceapă cel mai târziu pe 13 iunie, pentru ca sezonul să poată ajunge la final. În caz contrar, actuala ediție de campionat va fi înghețată. 

Gigi Becali: "Se reia, mă tată, campionatul"

Gigi Becali s-a arătat optimist în privința disputării partidelor rămase din acest sezon. 

"Se reia, mă tată, se reia campionatul. Fotbalul se reia! Eu așa zic. Singurul lucru, numai dacă se opune președintele. Se mai relaxează (n.r. măsurile de distanțare socială), dar poate zice că la competițiile sportive nu e cazul. Părerea mea e că se reia", a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.   

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și