Închide meniul

EXCLUSIV | Ce a răspuns Marius Şumudică atunci când a fost întrebat dacă revine în Liga 1. Noi detalii după despărţirea de Gaziantep: "Am telefonul plin de mesaje de la ei"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2021, 14:13

EXCLUSIV | Ce a răspuns Marius Şumudică atunci când a fost întrebat dacă revine în Liga 1. Noi detalii după despărţirea de Gaziantep: "Am telefonul plin de mesaje de la ei"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Şumudică, detalii despre despărţirea de Gaziantep

"Nu sunt reale tâmpeniile care apar în România, că am oferte de nu ştiu unde, că am forţat-o. Sunt nişte oameni care habar nu au. Vorbesc nişte prostii mai mari decât ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îmi doresc să mă odihnesc. Mi-a fost greu. Am ultimii 6-7 ani grei, grei, grei. Muncesc, sunt un pic surmenat. Voi reveni, că nu pot să stau prea mult departe de fotbal. Nu se pune problema unei reveniri la Al Shabab. Nu se pune problema.

Sub nicio formă (n.r. – nu revine în Liga 1). Deocamdată nu e momentul. Sunt antrenori tineri, care vor face performanţă acolo. Le doresc baftă! Nu mă gândesc să mă întorc în ţară", a spus Şumudică, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Marius Şumudică s-a despărţit cu scandal de Gaziantep

Conducerea clubului a decis să îi rezilieze contractul lui Şumi ca urmare a reacţiilor pe care le-a avut românul la finalul meciului pierdut cu Sivasspor, scor 1-2. Şumudică a făcut publică oferta de prelungire a contractului pe care i-a făcut-o başkanul. "Mi s-a propus tăierea salariului", a răbufnit tehnicianul.

"Au fost unele divergenţe, am pus capăt relaţiilor contractuale de comun acord. Le doresc baftă şi să dea Dumnezeu să facă rezultate mai bune decât au făcut cu mine. 

Reclamă

Mulţumesc fanilor şi jucătorilor cu care am avut o relaţie specială. Am telefonul plin de mesaje de la ei. Nu le vină să creadă, dar asta este. A fost o despărţire de comun acord", a mai spus Şumudică.   

Davut Gul, mesaj pentru Marius Şumudică: "Nimeni nu e mai mare ca Gaziantep"

"Nimeni nu e mai important decât Gaziantep! Scopul principal al tuturor instituțiilor și organizațiilor este să crească brandul Gaziantep, chiar şi mai mult, în beneficiul cetățenilor noștri.

Indiferent de instrumentele care sunt folosite, tot ce contează este Gaziantep. Nicio persoană nu este mai mare ca Gaziantep! Conducerea lui Gaziantep este singura care are putere de decizie!", a declarat guvernatorul lui Gaziantep, Davut Gul, citat de memohaber.com.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică o lasă pe Gaziantep pe locul 4 în Turcia, la patru puncte de liderul Beşiktaş. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și