Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Cel mai contestat "decar" din istoria nationalei propune o măsură radicală: "Mai bine retragem numărul 10"

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 17:12 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:53

  • Geroge Florescu a fost "decar" la natională
  • Fotbalistul spune că numărul 10 ar trebui retras

De când e selecționer Mirel Rădoi, numărul 10 a ajuns la Alexandru Maxim. Florescu a fost criticat din toate părţile atunci când Răzvan Lucescu i-a dat numărul 10 la naţională. Zece meciuri a apucat să joace pentru Romania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Florescu: "Mai bine retragem numărul 10"

"Mai bine retragem numărul 10 de la naţională. Haideti să îl retragem pentru că după Hagi și Mutu nu a mai fost niciun număr 10 la echipa națională. Poate că numărul 10 este doar Maradona și atât. Să se joace fără număr 10, hai să vedem dacă așa ajungem la un Campionat Mondial. Personal, l-aș vedea pe Ianis", a spus Florescu.

George Florescu: "N-am fost eu oaia neagră a naționalei"

Fotbalistul spune că a fost afectat de criticile aduse la adresa lui în perioada când Răzvan Lucescu în convoca la națională. Florescu era criticat mai cu seamă pentru că avea pe spate numărul 10.

Reclamă

"N-am fost eu oaia neagra a naţionalei! Am trăit momente în care oamenii au fost duri cu mine și m-a afectat. S-a găsit un țap ispășitor", a spus Florescu.

În prezent, Florescu s-a lăsat de fotbal. A renunțat la carne de cinci ani, însă mama lui l-a corupt de sarbători.  

Reclamă

"Am gustat niște cârnăciori făcuți de casă de maică-mea, mi s-a făcut poftă", a completat Florescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte
Fotbal extern • 12 dec., 19:11
O echipă din Ţara Galilor riscă o penalizare de 141 de puncte! Acuzaţiile dure care i se aduc clubului
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului, Carlos Henrique Raposo
Extra • 25 apr., 14:27
Povestea celui mai mare escroc din istoria fotbalului. N-a jucat 13 ani niciun minut: ”M-am culcat cu 1.000 de femei şi m-am prefăcut mereu accidentat”
Costel Gâlcă a recunoscut cum încerca Gigi Becali să îi impună schimbările
Fotbal intern • 31 mart., 21:02
Costel Gâlcă, interviu pentru presa spaniolă: „Ce se întâmplă cu fotbalul românesc, de ce stagnează?” Ce răspuns a oferit antrenorul
Reacţia lui Gică Popescu, după ce Ianis Hagi nu a fost convocat la naţională
Extra • 21 mart., 23:04
Gică Popescu trage un semnal de alarmă după ce UEFA a acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Autoritățile române trebuie să intervină urgent!”
Csaba Asztalos a oferit prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane
Extra • 21 mart., 21:29
Csaba Asztalos, prima reacție după ce UEFA și FARE au acceptat steagul Ungariei Mari pe stadioane: „Nu e o decizie înțeleaptă!”