Închide meniul

EXCLUSIV | CFR Cluj e clubul care şi-a schimbat votul şi a decis posibila retrogradare a lui Dinamo

Antena Sport Publicat: 4 august 2020, 16:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
EXCLUSIV | CFR Cluj e clubul care şi-a schimbat votul şi a decis posibila retrogradare a lui Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo are probleme mari

Universitatea Craiova s-a abţinut, iar votul a fost 7-6 pentru scenariul în care dinamoviştii pică în liga secundă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a răzgândit şi şi-a schimbat votul

Mai mult, CFR Cluj a votat contra scenariului, iniţial, după care s-a răzgândit, punând umărul la un eventual dezastru pentru bucureşteni. 

"Cred că ar fi fost mai corectă acea variantă. Avem foarte multe restanţe. Craiova s-a abţinut. A fost un vot favorabil nouă care s-a schimbat pe parcurs", a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Cele două scenarii propuse de LPF

Prima variantă propune stabilirea ierarhiei valorice a echipelor din play-out pe baza criteriului points per game aplicabil la toate jocurile din această ediţie de campionat (sezon regulat + play-out). Acest scenariu ar fi ajutat-o pe Dinamo.

A doua variantă, aleasă de cluburi, propune stabilirea ierarhiei valorice a echipelor din play-out pe baza criteriului points per game aplicabil doar la meciurile disputate efectiv în play-out. Aici, Dinamo ar avea de suferit şi ar retrograda.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” Vezi toate știrile
Citește și