Închide meniul

EXCLUSIV | Cosmin Contra nu mai suportă situaţia de la Dinamo! "Am îmbătrânit în astea trei luni de zile. Asta mi-a spus şi fata mea"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 11:39 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Cosmin Contra nu mai suportă situaţia de la Dinamo! "Am îmbătrânit în astea trei luni de zile. Asta mi-a spus şi fata mea"

Hepta

Cosmin Contra vrea să plece de la Dinamo

"Am îmbătrânit în astea trei luni de zile, toată lumea îmi spune, şi prietenii apropiaţi, soţia, şi fata mea îmi spun că arăt foarte îmbătrânit. Am nevoie de un pic de timp la Madrid cu familia să îmi revin, să îmi recapăt energia şi după aia să pot să fiu dispus la un alt proiect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am îmbătrânit şi cât am fost selecţioner, dar era diferit pentru că acolo meciurile erau o dată la trei luni de zile, la două luni de zile, câteodată şi la mai mult timp. Nu e acelaşi lucru. Când antrenezi un club în fiecare zi îmbătrâneşti foarte repede", a spus Contra, la Antena 1. 

Fanii lui Dinamo au băgat frica în spaniolii din conducere

Fanii alb-roşiilor au trecut la ameninţări la adresa conducătorilor spanioli, iar Alex Couto a ajuns să se teme pentru viaţa lui. Directorul general al clubului a anunţat că a cerut ajutorul poliţiştilor şi că a luat legătura cu ambasada Spaniei.

"Rufo Collado a fost ameninţat de un grup de fani radicali, de ultraşi. I-au spus să plece. E inacceptabil. A mai fost un episod pe 25 noiembrie, la hotel. Un grup de ultraşi au bătut la uşa preşedintelui executiv, am raspuns eu pentru că mă aflam acolo. Rufo Collado mi-a spus că a fost abordat de fani care i-au transmis să plece cu primul avion. Noi ne facem treaba, nu ne temem. E o situaţie gravă. Am vorbit cu autorităţile, am vorbit cu poliţia.

Noi nu avem bani să punem în club, noi gestionăm ceea ce avem. Am contactat şi ambasada Spaniei, ştie tot ce s-a întâmplat. Cortacero spune că vine în România. Dacă fanii l-ar aştepta la aeroport, aşa cum au spus, ar fi încă un episod foarte grav. Cred că fanii nu au nimic cu noi din punct de vedere personal. Noi suntem faţa lui Dinamo, dar suntem parte din soluţie, nu parte din problema", a spus Alex Couto.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și