Închide meniul
VIDEO

EXCLUSIV | Cosmin Matei, interviu exploziv după retrogradarea istorică a lui Dinamo: „Noi am greşit! Ar fi trist dacă clubul ar muri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 iunie 2022, 21:22

EXCLUSIV | Cosmin Matei, interviu exploziv după retrogradarea istorică a lui Dinamo: „Noi am greşit! Ar fi trist dacă clubul ar muri!

Cosmin Matei, interviu exploziv după retrogradarea istorică a lui Dinamo

Cosmin Matei, dezamăgit după retrogradarea lui Dinamo / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cosmin Matei (30 ani) a oferit un interviu exploziv după retrogradarea istorică a lui Dinamo. În exclusivitate pentru Antena Sport, fostul mijlocaş a explicat cum s-a trăit cel mai negru moment din istoria de 74 de ani a clubului din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 350.000 de euro, Cosmin Matei nu i-a putut ajuta pe „câini” şi a ajuns la Sepsi, câştigătoarea Cupei României. De la barajul pentru menţinere în Liga 1, mijlocaşul va evolua direct în Supercupa României, dar şi în preliminariile UEFA Conference League, unde covăsnenii debutează în turul doi preliminar.

Cosmin Matei, interviu exploziv după retrogradarea istorică a lui Dinamo

(n.r. – despre transferul la Sepsi) A fost o perioada dificilă pentru mine, pentru că a fost un eșec mare. Trebuie să privesc înainte, am început un nou drum, aici la Sepsi. Am fost primit foarte bine de către băieți, mă simt foarte bine și sper să-i ajut cât pot de mult.

A fost un sezon greu, dar eu am încercat să dau tot ce am avut mai bun și consider că am făcut tot ce am putut posibil. În acest sezon, am același obiectiv. Vreau să dau tot ce am mai bun și să îmi îmbunătățesc cifrele, să reușesc să înscriu mai multe goluri. Asta am învățat-o de când eram la domnul Hagi. Atacanții trebuie să primească pase și să înscrie goluri. Condițiile sunt foarte bune, îmi place foarte mult, se lucrează foarte mult.

Cosmin Matei: „Cei care au rămas duc în continuare greul

(n.r. – despre retrogradarea în Liga 2) Nu toate lumea s-a ridicat la nivelul meciului. Nu au înţeles importanţa meciului sau gravitatea. 

Reclamă

A fost grav, să te scoată o echipa din Liga a 2-a, care a terminat pe locul 3. Să te scoată la baraj, în condițiile în care nu i-ai bătut nici în retur. Situația a fost delicată. Cei care sunt în continuare la Dinamo au de suferit pentru că acele condiţii nu sunt cum ar trebui să fie. Oamenii care au muncit 10 luni că să salveze echipa. Domnul Zăvaleanu, pe care îl apreciez foarte mult, și știu câte eforturi a făcut și câte face în continuare.

Cei care am plecat și ne-am găsit echipe suntem ok, dar cei care au rămas duc în continuare greul. Ţin legătură cu majoritatea de acolo. Am văzut așa câteva detalii, sper ca totul să se rezolve și un om potent financiar să salveze situația.

Cosmin Matei: „Prea multe schimbări de jucători și de antrenori!

(n.r. – despre viitorul lui Dinamo) Cred că ar fi un moment trist pentru toți dinamoviștii dacă această echipă ar muri. Probleme financiare au fost, dar jucătorii nu le-au simțit pentru că salariile până în penultima luna au fost plătite la zi. În data de 15 au fost virați banii. 

Reclamă 4 / 0/3

S-a dat vina tot timpul de pe unul pe celălalt. Ba antrenorul, ba jucătorul, ba conducerea. Doar jucătorii au greșit, pentru că noi am fost pe teren la meciul de baraj. Acolo trebuia să se facă diferența și să se vadă care este echipa de prima liga. Dar nu a fost și s-a ajuns în situația asta. Consider că este un nou început, am ales să vin aici pentru că știam ce condiții sunt. Vreau sa fac treaba bună!”, a declarat Cosmin Matei, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Mircea Rednic a dat de pământ cu şefii lui Dinamo

Mircea Rednic a dat de pământ cu şefii lui Dinamo. „Câinii” au retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului. „Puriul” a stat şi el pe banca clubului din Ştefan cel Mare în ultimul sezon şi vine cu acuzaţii dure.

”Au adus 14 jucători și au prins ultimul loc de baraj. Nici nu mai aveau nevoie să-i aducă, că tot acolo terminau. Dacă DDB nu-și dădea acordul, atunci nu puteam să fiu dat afară. Pe Stoican au putut să-l dea afară și să-l aducă pe Dusan Uhrin.

Nu apar cei care decid de la DDB. Nu apare Anghel, nu apare Tararache. S-au dat bani la semnătură pentru jucători. Datoriile sunt mult mai mari față de momentul în care Răzvan Zăvăleanu a venit la echipă. El spune că nu știa că eu fac amical la Buzău, așa a spus. Programul a fost anuțat cu o săptămână înainte. Eu nu am nicio vină că Mureșan venea la club doar joi.

Rednic a plătit motorina. Nici când eram eu nu am avut apă, dar am rezolvat situația. Sâmbătă m-am întânit cu Șerdean. Omul a fost foarte clar. Vreau să recuperez banii pe care i-am dat lui Cortacero, 500.000 de euro.

Datoriile sunt de peste 7 milioane de euro. Ei au spus că cel vinovat pentru jucătorii spanioli cu salarii mari este Cosmin Contra. Eu cred că s-a vrut ca echipa să retrogradeze și în cele din urmă să falimenteze și să ajungă Liga 4”, a declarat Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și