Închide meniul

EXCLUSIV | Craiova, avertizată de un fost campion din Bănie, înaintea duelului cu FCSB! Amintiri de la ultimul titlu adus în Oltenia

Silviu Corneanu Publicat: 12 iulie 2020, 14:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

EXCLUSIV | Craiova, avertizată de un fost campion din Bănie, înaintea duelului cu FCSB! Amintiri de la ultimul titlu adus în Oltenia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Fază din meciul FCSB - Craiova

  • Un fost campion cu Craiova îi avertizează pe jucătorii lui Bergodi
  • Craiova - FCSB, ora 21:00, live text pe antenasport.ro
  • Bănia se pregăteşte de sărbătoare dacă Craiova ia titlul

Neagoe consideră că FCSB este mai puternică acum faţă de ultimele etape, deoarece mai mulţi jucători accidentaţi au revenit. Fostul campion din Bănie le transmite oltenilor că meciul nu va fi unul deloc uşor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt două echipe foarte puternice. Trebuie să aibă grijă pentru că FCSB-ul nu mai e echipa de acum două săptămâni, cu foarte mulţi jucători accidentaţi, care avea multe probleme", a declarat Neagoe pentru AntenaSport.

Neagoe: "La Craiova, fotbalul e un fenomen"

Eugen Neagoe nu-i consideră pe olteni favoriţi la titlu, dare este convinsă că atmosfera din oraş "va fi una fantastică", dacă jucătorii pregătiţi de Bergodi vor câştiga campionatul

Reclamă

"Pentru Craiova ar fi ceva formidabil să ia titlul, pentru suporteri ar fi ceva extraordinar. În oraş ar fi o atmosferă fantastică. La Craiova, fotbalul e un fenomen, echipa e foarte iubită, toţi îşi doresc să câştige campionatul. 

Şi CFR e o echipă foarte puternică, cu jucători valoroşi. Ok, Craiova e primul loc, dar mai sunt patru etape foarte dificile. CFR şi Craiova au şanse egale la titlu. Sunt două echipe foarte puternice", a mai spus Neagoe.

Reclamă

Neagoe, amintiri de la ultimul titlu ajuns în Oltenia

Neagoe a făcut parte din echipa care a adus ultimul titlu în Oltenia, în urmă cu 29 de ani şi a rememorat pentru AntenaSport un episod petrecut atunci înainte de finalul sezonului.

"Îmi aduc aminte, am făcut un joc foarte bun, ne-am distrat pe teren, am sărbătorit puţin seara, după joc acolo, am rămas la Timişoara. 

Cântam cântece, imnul Craiovei, ne vedeam campioni şi peste trei zile ne-am dus la Alba Iulia să jucăm returul din semifinale şi am pierdut cu 3-0.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt multe momente frumoase din perioada avută la Craiova, am jucat aproape 200 de meciuri în tricoul Craiovei, aproape 9 ani, la prima echipă, nu e puţin lucru", a încheiat Neagoe.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”