Închide meniul

EXCLUSIV | Decizia luată de staff-ul FCSB, după amânarea meciului cu CFR! Ce au făcut jucătorii roş-albaştrilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2020, 6:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

EXCLUSIV | Decizia luată de staff-ul FCSB, după amânarea meciului cu CFR! Ce au făcut jucătorii roş-albaştrilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol

Toni Petrea, Mihai Pintilii şi Thomas Neubert au decis să programeze un antrenament în după-amiaza zilei de sâmbătă, după ce au aflat cu meciul cu CFR nu se va juca.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, din informaţiile AntenaSport, jucătorii de la FCSB au făcut un antrenament, iar apoi au primit liber să meargă acasă. Tănase şi compania se vor prezenta însă duminică la baza din Berceni, pentru o nouă şedinţă de pregătire.

FCSB – Sepsi, în finala Cupei

Cum finala Cupei României bate la uşă, jucătorii FCSB nu vor mai avea nicio zi liberă, cel puţin până miercuri, când se va juca partida cu trofeul pe masă.

FCSB va juca în finala Cupei cu Sepsi. Meciul va fi miercuri, de la ora 20:00, la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană, şi va fi în format live text pe AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și