Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Dennis Man mai are de aşteptat până să plece în Anglia. Mirel Rădoi, convins că un alt jucător de la FCSB îi poate lua faţa!

Antena Sport Publicat: 9 iulie 2020, 19:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:37

Reclamă

Englezii de la Norwich au stat 2 ore la negocierile de la Palat cu Becali şi Anamaria Prodan. Au încercat să ofere de trei ori mai puţini bani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, convins că Gigi Becali poate da lovitura

Patronul lui FCSB cere sume uriaşe pentru "perlele" lui. Dennis Man şi Florinel Coman nu duc lipsă de oferte. Selecţionerul României are încredere şi în Olimpiu Moruţan.

"Amândoi sunt jucători de talent. Acum, probabil, contează şi suma. Între Man şi Coman, Moruţan pleacă primul. Asta dacă ar juca meci de meci", a reacţionat Mirel Rădoi pentru Antena Sport.

Gigi Becali nu este disperat să-l dea pe Dennis Man.

"La ce joacă el la ora asta e de 5 milioane de euro, dar are 21 de ani. Peste 3 ani face 170 de milioane, am zis. Am făcut un pact cu ei să ajung la 15 milioane, cum ar veni, în funcţie de jocuri, de 50% din jocuri. 

Reclamă

Nu stau în ploaie, n-am nicio problemă ca să plece Man imediat. Mai sunt încă 2 echipe din Anglia şi o echipă din Italia de care eu nu ştiu. Dar nu am probleme ca să-l vand pe Man", a dezvăluit Gigi Becali.

Dennis Man poate primi un salariu de 10 ori mai mare în Premier League. Englezii sunt dispuşi să îi plătească, anual, 2 milioane de euro!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:49 LIVE SCOREBotoșani – Mioveni 0-0. Gol anulat cu VAR pentru oaspeţi! Duel „încins” pentru Liga 1! 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 a fost în AntenaPLAY. Programul complet 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și