Închide meniul

EXCLUSIV | Dinamo Zagreb nu e sperietoare pentru CFR! "E o echipă bună, dar nu e ceva wow!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 august 2020, 12:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

EXCLUSIV | Dinamo Zagreb nu e sperietoare pentru CFR! "E o echipă bună, dar nu e ceva wow!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la CFR se bucură după un gol

"Eu zic că nu e imposibil să se califice. Au prima şansă cei de la Zagreb, da nu e diferenţă ca de la cer la pământ. Eu zic că au şanse. Au avantajul terenului propriu, chiar dacă e fără spectatori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La CFR s-a creat acea mentalitate de campioni, este echipa cu ce mai bună mentlitat din România", a declarat Iuliu Mureşan pentru AntenaSport.

Vasile Miriuţă: "Nu e ceva wow"

Fostul antrenor al celor de la CFR, Vasile Miriuţă, consideră şi el că echipa pregătită de Dan Petrescu poate trece de Dinamo Zagreb.

"Dinamo Zagreb e o echipă foarte bună, dar nu e ceva wow. CFR a demonstrat în cupele europene că e o nucă tare. Au şanse, şanse sunt", a spus şi Vasile Miriuţă pentru AntenaSport.

Partida dintre CFR Cluj şi Dinamo Zagreb se va disputa miercuri, de la ora 21:00, şi va fi în format live text pe antenasport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și