Închide meniul

EXCLUSIV | ”E cel mai mare talent din ultimii 25-30 de ani!” Jucătorul cu care Becali poate da o lovitură de proporții pe piața transferurilor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2020, 15:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

EXCLUSIV | ”E cel mai mare talent din ultimii 25-30 de ani!” Jucătorul cu care Becali poate da o lovitură de proporții pe piața transferurilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali

Gigi Becali a simțit că puștiul de 17 ani poate fi o adevărată comoară. Și i-a pus o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir îl felicită pe Becali pentru alegerea făcută și îl ridică în slăvi pe Octavian Popescu.

E cel mai mare talent din ultimii 25-30 de ani. Atâta i-aș fi pus și eu clauză, tot 100 de milioane de euro”, a spus Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Octavian Popescu, revelația FCSB din acest sezon

Octavian Popescu a fost determinant în ultimele două partide jucate de FCSB în Liga 1. Atât la Mediaș, cât și cu UTA, puștiul minune al roș-albaștrilor a obținut câte o lovitură de pedeapsă. La Mediaș, FCSB a câștigat grație golului marcat din penalty.

În vârstă de 17 ani, Octavian Popescu a ajuns în acest an la FCSB. Roș-albaștrii l-au luat de la Craiova, iar acesta a debutat deja pentru echipa mare, adunând 8 meciuri: 7 în Liga 1 și 1 în preliminariile Europa League. 

Reclamă

CFR Cluj – FCSB, meci din etapa a 13-a din Liga 1, se va disputa duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:17 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 18:17 Foto„Cobra” Adrian Ilie a împlinit 50 de ani! Mesajul plin de emoţie primit de la fiica lui, Milana 18:16 “Povestea mea a fost fantastică” Gabrine Muguruza și-a anunțat retragerea din tenis! Anunțul care a surprins pe toată lumea 18:15 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-1. „Câinii” au făcut șah-mat apărarea oltenilor! Șutul lui Milanov l-a învins pe Gurău 18:06 „Suntem capabili” Luis Enrique, obiectiv uriaș în ultimul sezon al lui Kylian Mbappe la PSG. Ce le-a transmis jucătorilor 17:49 „După îl vinde cu 15 milioane” Dumitru Dragomir știe ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB 17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și