Închide meniul

EXCLUSIV | Edi Iordănescu ar putea reveni la CFR Cluj! Tehnicianul este dorit insistent de un om important din conducere

Silviu Corneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 8:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

EXCLUSIV | Edi Iordănescu ar putea reveni la CFR Cluj! Tehnicianul este dorit insistent de un om important din conducere

AS.ro

Edi Iordănescu are 42 de ani

  • 42 de ani are Edi Iordănescu
  • Edi Iordănescu a cucerit un trofeu cu CFR Cluj

Marian Copilu este cel care l-a adus și prima dată pe Edi Iordănescu pe banca tehnică a celor de la CFR, iar din informațiile AS.ro, acesta insistă pentru revenirea antrenorului de 42 de ani la campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a mai pregătit CFR, însă pentru o perioadă scurtă de timp. Acesta a antrenat doar în 3 meciuri echipa campioană, dar a reușit să cucerească un trofeu. Cu el pe bancă, ardelenii au luat Supercupa României.

Cum Mutu este sub contract cu Federația Română de Fotbal, iar recent a calificat naționala de tineret la EURO 2021, varianta Edi Iordănescu pare fi cea mai bună pentru CFR.

Reclamă

Totuși, chiar dacă este liber de contract, după despărțirea de Mediaș, Edi Iordănescu nu duce lipsă de oferte. El a refuzat recent Astra și este dorit în zona Golfului.

Edi Iordănescu nu ar refuza o revenire la CFR

În urmă cu ceva mai mult de două săptămâni, Edi Iordănescu a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru AS.ro, despre posibilitatea de a reveni pe banca celor de la CFR Cluj, acolo unde este dorit de Marian Copilu.

Reclamă

Este o rană care nu s-a cicatrizat, care va rămâne o cicatrice tot timpul. Dacă voi fi faţă în faţă cu cei de acolo şi voi avea o propunere, cu siguranţă că o voi analiza foarte serios şi o voi lua în calcul”, spunea Edi Iordănescu pentru AS.ro acum câteva săptămâni.

Edi Iordănescu, laude pentru Dan Petrescu

Tânărul tehnician îl laudă pe antrenorul căruia ar putea să-i ia locul pe banca celor de la CFR și susține că Dan Petrescu este un model pentru tinerii tehnicieni.

Este un antrenor de mare succes, foarte bun, poate să fie un exemplu pentru noi toți, antrenorii tineri, un exemplu din care să ne inspirăm. 

Reclamă 4 / 0/3

Tata ține foarte mult la el. Înseamnă foarte mult pentru familia mea, pentru tatăl meu. Tata l-a debutat, a crescut lângă tata”, a mai spus Edi Iordănescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sepsi - CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Liga 1 • 12:53
Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu